Facebook Pixel Να πανηγυρίζουν αν, αντί για Σισέ, τους πάρουν τον Μπλάνκο;
Life
| 2011-03-04 23:08:00

Να πανηγυρίζουν αν, αντί για Σισέ, τους πάρουν τον Μπλάνκο;

Να πανηγυρίζουν αν, αντί για Σισέ, τους πάρουν τον Μπλάνκο;

O Γιώργος Χελάκης γράφει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού γύρω από τον Μπλάνκο και εκφράζει την απορία του για τη στάση των «πρασίνων» την ώρα που κινδυνεύει να… κουνήσει μαντήλι ο Σισέ!

Εδώ δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη. Η παροιμία ταιριάζει γάντι στον Παναθηναϊκό, που κινείται για την εξασφάλιση του Μπλάνκο.

Καλά κάνει, εφόσον είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να «κουνήσει μαντίλι» ο Σισέ και ένας αξιόπιστος σέντερ φορ του χρειάζεται απαραιτήτως. Ποιος Παναθηναϊκός κινείται, όμως, και με πόσα λεφτά στο παντελόνι του.

Αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με τον Παναθηναϊκό που δεν κατάφερε να πετύχει την ανανέωση του συμβολαίου του Βύντρα. Έχουμε να κάνουμε με τον Παναθηναϊκό που δεν ξέρει αν θα βάλουν οι μέτοχοι λεφτά το καλοκαίρι και αν η διαφαινόμενη ζημιά θα καλυφθεί από την πώληση παικτών. Αυτός ο Παναθηναϊκός, που δεν κατάφερε να δει τους μετόχους του συσπειρωμένους, μετά τα όσα έγιναν και ακολούθησαν το ντέρμπι.

Τουναντίον, υπήρξαν μέτοχοι που υποστηρίζουν πως ορισμένοι άλλοι χάρηκαν κι από πάνω, επειδή η ομάδα έχασε (όπως έχασε) το ντέρμπι. Αυτός ο Παναθηναϊκός που έχει αφήσει μόνο του τον Γόντικα, με «ολίγη» από Βεκρή, να τα βγάλει πέρα στην αντιδικία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να παίρνει βοήθεια από πουθενά.

Ένας Παναθηναϊκός που έχει ως μεταγραφικούς στόχους τον Μπλάνκο, τον Αμπντούν και τον Ντουγκλάο, τη στιγμή που δυσκολεύεται να «κλείσει» με τον Βύντρα, όπως είναι φυσικό δεν προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του, αλλά προβληματισμό και ανησυχία.

Τώρα, αν κάποιοι νομίζουν πως ο οπαδός χορταίνει με τις καταγγελίες σε UEFA-FIFA, τα video που δίνονται στη δημοσιότητα και τους αδιέξοδους παλληκαρισμούς στη Σούπερ Λίγκα, κάνει λάθος και θα το βρουν σύντομα μπροστά τους.

Μόλις καταλαγιάσει ο θόρυβος από το ντέρμπι, στην επιφάνεια θα έρθουν τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό. Γιατί είναι λογικό οι οπαδοί της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν αν μείνει στην ομάδα τους ο Μπλάνκο. Αλλά να στήσουν χορό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αν τυχόν αντικατασταθεί ο Σισέ από τον Αργεντινό το βλέπω κομματάκι δύσκολο.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags