Facebook Pixel ΑΕΚ, με τον Σταύρο στο χέρι!
Life
| 2012-11-16 21:05:00

ΑΕΚ, με τον Σταύρο στο χέρι!

ΑΕΚ, με τον Σταύρο στο χέρι!

Από τον Δημήτρη Βιντιάδη κρέμονται όλοι στην ΑΕΚ, μόνο που ο Έλληνας εφοπλιστής καθυστερεί και, αν μπει, ενδέχεται να φέρει πίσω κάποιους παλιούς γνώριμους.

Η υπόθεση της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει εξελιχθεί σε σίριαλ με πολλά επεισόδια. Μετά την ανακοίνωση του υποψήφιου επενδυτή ξεκαθαρίστηκε ότι το ντιλ βαίνει προς την ολοκλήρωσή του, αφού βέβαια ολοκληρωθεί το περίφημο κούρεμα με τους πιστωτές της Ένωσης...

Και πείτε ότι τα βρίσκει ο Βιντιάδης με τις οφειλές σε πρώην και νυν και στο τέλος μπαίνει στην ΠΑΕ ΑΕΚ με το ποσό που έχει διαρρεύσει στα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ. Ποιον φέρνει μαζί του; Έχει βουήξει ο τόπος, ότι με το που θα μπει ο Βιντιάδης στην ΑΕΚ, θα επιστρέψει ως συνεργάτης του ένας αμφιλεγόμενος πρώην παράγοντας της ομάδας, για τον οποίοι οι οπαδοί της ομάδας δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα, ούτε του αναγνωρίζουν κάποια επιτυχία.

Πριν μία εβδομάδα, ο σκύλος σας είχε αποκαλύψει ότι ο Βιντιάδης γευμάτισε με τον Σταύρο Αδαμίδη σε εστιατόριο της Κηφισιάς. Λίγες ημέρες ακολούθησαν και βγήκε στη φόρα, ότι η ίδια παρέα τα έπινε στον Ρέμο. Βέβαια αυτές οι πληροφορίες δεν οδηγούν αυτόματα στο συμπέρασμα ότι επιστρέφει ο Αδαμίδης, απλά φουντώνουν τη φημολογία.

Και όμως, όπως φαίνεται η ΑΕΚ πάει με τον... Σταύρο στο χέρι. Ο σκύλος έπιασε μια πληροφορία, ότι ο Αδαμίδης (ο οποίος δέχεται και κάνει συνεχώς υποδείξεις) έχει έτοιμη την ομάδα των ατόμων που θα στελεχώσει την ΠΑΕ.

Θα κάνει κουμάντο ξανά ο Αδαμίδης στην ΑΕΚ; Αφήστε πρώτα να μπει ο αργοπορημένος Βιντιάδης στην ΠΑΕ για να δούμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags