Facebook Pixel Ευρω-Μπέος ο Βόλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-05 20:12:00

Ευρω-Μπέος ο Βόλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευρω-Μπέος ο Βόλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευρώπη από όνειρο αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος νίκησε στο… ρελαντί 3-0 τον Πανσερραϊκό. Νέμεθ, Μπρέσκα και Τομάς τα γκολ!

Ο Βόλος ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και με το παιχνίδι του έδειχνε ότι ξέρει τι θέλει! Είχε πολύ καλή κυκλοφορία, ταχύτητα, ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί με το παρθενικό γκολ του Νέμεθ, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο 15’, ενώ τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου, ο Μπρέσκα με πλασέ έγραψε το 2-0!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν πολύ λιγότερες ευκαιρίες, κάτι που θα διαπιστώσετε και στο live του σκύλου… Οι Σερραίοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, με τον Γιαπούκοβιτς να περνάει ένα εξαιρετικά εύκολο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 85’ οι Θεσσαλοί κατάφεραν να κάνουν τρία τα τέρματά τους με τον Τομάς να χρίζεται σκόρερ αυτή τη φορά. Έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

Δείτε τα highlight του ματς

 

Το φιλμ του αγώνα

92' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

90' Δύο λεπτά καθυστερήσεις!

82' Σουτ του Καπετάνου η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Φερνάντες.

85' Γκολ για τον Βόλο: Ο Τομάς με πλασέ από κοντά γράφει το 3-0!

79' Ο Νέμεθ αποχωρεί και δίνει στη θέση του στον Μπερτόλντι. Οι φίλαθλοι του Βόλου χειροκροτούν τον Ούγγρο για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό!

70' Σουτ του Ανάκογλου άουτ.

66' Ο Μπρέσκα σκοράρει όμως ο βοηθός είχε σηκωμένο το σημαιάκι του και το γκολ δεν μέτρησε.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου!

42' Γκολ για τον Βόλο: Ύστερα από πολύ όμορφη αντπίθεση και άψογο passing game, ο Καπετάνος βρήκε τον Μπρέσκα εντός περιοχής και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε με πλασε να γράψει το 2-0!

29' Κεφαλιά του Μαρτίν μετά από φάουλ του Καπετάνου η μπάλα πέρασε άουτ.

26' Σουτ του Μπρέσκα, ο Φερνάντες μπλόκαρε!

25' Δοκάρι για τον Πανσερραϊκό! Ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπέλιτς, ο Γιακούποβιτς την βρήκε λίγο και κατέληξε στην συμβολή.

15 Γκολ για τον Βόλο: Ο Νέμεθ με σουτ εντός περιοχής γράφει το 1-0 και το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό του Βόλου.

11' Προβολή του Ντολεζάι μετά από φάουλ του Καπετάνου, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Φερνάντες. Ύστερα από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Σολάκης έπιασε το σουτ και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αντέδρασε ξανά θετικά.

1' Έναρξη αγώνα

Οι ομάδες έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο. Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους.

Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιαπούκοβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μάρτιν, Ρόκας (68' Ακόστα), Ζέλεσι, Νέμεθ (79' Μπερτόλντι), Σολάκης (55' Τομάς)

Πανσερραϊκός (Boύκοτιτς): Φερνάντες, Μπέλιτς, Ζόλταν (75' Κοντός), Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Σίντιτς, Κέρλα, Κάστρο (46' Nτιόγκο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags