Facebook Pixel All Star… Στικούδη!
Life
| 2011-03-05 18:25:00

All Star… Στικούδη!

All Star… Στικούδη!

Η Κατερίνα Στικούδη ανέλαβε τον ρόλο της οικοδέσποινας του All Star Game ΟΠΑΠ 2011, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12/13 Μαρτίου στον Πύργο, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Οι Khimki Dancers και οι Dunking Devils θα αναλάβουν να "γεμίσουν" τα τάιμ άουτ και το ημίχρονο, με ρυθμό και θέαμα και η Κατερίνα Στικούδη το γενικότερο συντονισμό του 19ου All Star Game ΟΠΑΠ 2011, ως η παρουσιάστρια της γιορτής!

Φυσικά δεν θα περιοριστεί σε αυτόν τον ρόλο. Παρέα με τους ΝΕΒΜΑ θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο, με πολύ γνωστές μουσικές και μεγάλες επιτυχίες!

Η εκρηκτική show woman γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985 και τη γοήτευε από μικρή ο μαγικός κόσμος της showbiz. Φοίτησε στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, ενώ υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με δυνατότητες, αφού το 2001 είχε έρθει 5η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αν και ήθελε να γίνει οδοντίατρος, άλλαξε κατεύθυνση και αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο μόντελινγκ. Το 2005 την είδαμε στα καλλιστεία ομορφιάς του ANT1 μετά από παρότρυνση του συντρόφου της και η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο της Μις Ελλάς 2005 και από εκεί και πέρα οι πόρτες τις άνοιξαν για καριέρα στην τηλεόραση.


Αρχικά, παρουσίαζε τη στήλη της μόδας στον ‘Πρωινό Καφέ’ για 2 χρόνια, πήρε μέρος στην κωμική σειρά «Τα κορίτσια του μπαμπά», ενώ από το 2008 μέχρι και σήμερα παρουσιάζει τη μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Μega Star» ενώ πέρυσι παρουσίασε την εκπομπή Guinness World Records Show. Δεν έμεινε όμως μόνο στις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά ασχολήθηκε παράλληλα με επιτυχία και στο τραγούδι.

Τραγούδησε μαζί με τον Κώστα Μολτσίδη το κομμάτι «Τώρα», το οποίο έγινε αμέσως μεγάλη επιτυχία, και συμμετείχε στο τραγούδι «Εμμονή» μαζί με τους ΝΕΒΜΑ.
Το 2010 ήταν μια από τις πιο καλές χρονιές της γιατί εκτός από το Mega Star και τις φιλικές συμμετοχές της σε τραγούδια, είδαμε κι μια άλλη πτυχή του εαυτού της, να τραγουδάει και να χορεύει επί σκηνής για την φιλανθρωπικού χαρακτήρα ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, «Just the 2 of us», με παρτενέρ τον Νίκο Μίχα».


Θυμηθείτε κάτι από Κατερίνα Στικούδη:

Μας τρέλανε πάλι η Στικούδη

"Φυσάει" και νυφούλα η Στικούδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags