Facebook Pixel Που πάει χωρίς «Λύμπε»;
Life
| 2011-03-05 20:47:00

Που πάει χωρίς «Λύμπε»;

Που πάει χωρίς «Λύμπε»;

Χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει επίσης τις απουσίες των Καφέ, Γιάχιτς και Γκέντσογλου…

Είναι απορίας άξιον τι θα κάνει η ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η «Ένωση» δεν μπόρεσε να σπάσει την άμυνα του έτερου «Δικεφάλου» ακόμα και όταν αυτός αγωνιζόταν με 9! Πως θα τα καταφέρει αύριο άραγε; Όταν θα απουσιάζει ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του Χιμένεθ; Ο λόγος για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος χτύπησε στον αγώνα της Τετάρτης και αποκόμισε κάκωση στο δεξιό γόνατο, οπότε τέθηκε εκτός αποστολής.

Μαζί με τον Λύμπε, θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Καφές, καθώς και οι Γιάχιτς, Γκέντσογλου. Το θετικό για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι ότι επιστρέφει ο Μανωλάς μαζί με τους Λεονάρντο και Αραμπατζή.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Γεωργέας, Νασούτι, Μανωλάς, Ματέος, Καράμπελας, Μάκος, Λαγός, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Μπαχά, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς.

Μην ξεχάσουμε, ότι ο Ισπανός έθεσε εκτός αποστολής τους Έντερ, Νταντόμο για λόγους τακτικής… Ελπίζουμε να πιάσατε το υπονοούμενο. Τόσο… χρήσιμοι είναι οι δύο Λατίνοι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags