Facebook Pixel H... αλητεία με τον Ζούρο τον Ηλία!
Life
| 2011-03-06 01:15:00

H... αλητεία με τον Ζούρο τον Ηλία!

H... αλητεία με τον Ζούρο τον Ηλία!

Ο Βασίλης Σκουντής χαιρετά με συγκίνηση και ενθουσιασμό την αναρρίχηση του Ζούρου στα ύπατα εθνικά αξιώματα, θυμάται την πρώτη γνωριμία του με τον Ηλία και ζητεί συγνώμη για την παραβίαση ενός δημοσιογραφικού κανόνα.

Λοιπόν, για να μην αρχίσω να φλυαρώ και ξεχάσω να διευκρινίσω το βαθύτερο νόημα του τίτλου και για να μην ξεχάσω επίσης να απολογηθώ, η αλητεία είναι δική μου και όχι του Ηλία ή κανενός άλλου. Κάνει κιόλας ρίμα με τη “μελαγχολία που με πιάνει με τον Ζούρο τον Ηλία”, όπως τραγουδούσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να πικάρουν τους «γαύρους¬ στη σειρά των τελικών της σεζόν 2000- 2001, οπότε έδεσε το γλυκό!

Εντεκα χρόνια πίσω, λοιπόν: τέλη Μαΐου του 2000, τα ψωμιά του Ιωαννίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού τελειώνουν, το νόστιμον ήμαρ δεν είχε τη γεύση που προσδοκούσαν ο ίδιος και ο Κόκκαλης, όταν έναν χρόνο νωρίτερα τον υποδεχόταν στα γραφεία της ΙΝΤRACΟΜ με την ατάκα «έλα ρε Γιάνναρε να ξαναφτιάξουμε την ομαδάρα» και ο αποκλεισμός στους ημιτελικούς της Α1 από τον ΠΑΟΚ επιταχύνει τη ροή των πραγμάτων. Η σειράς των μικρών τελικών με την ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά (όπως συνήθιζαν να γράφουν σε ανάλογες περιπτώσεις οι ρεπόρτερς για τον Κόκκαλη) δεν κρατιέται ο πρόεδρος!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Βασίλη Σκουντή στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags