Facebook Pixel Για όλα φταίει, πάλι, ο Κόντης
Life
| 2011-03-06 00:08:00

Για όλα φταίει, πάλι, ο Κόντης

Για όλα φταίει, πάλι, ο Κόντης

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για την ήττα του Άρη από τον Ηρακλή και επισημαίνει ότι για να πάρει μία ομάδα ένα ντέρμπι, δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στο βάρος της φανέλας...

Την αλαζονεία του πληρώνει ο Άρης με την ήττα από τον Ηρακλή. Έκρυβε κόμπλεξ ξεπεσμένου αριστοκράτη όσο καιρό φώναζε για την διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα, ενώ ουσιαστικά υπήρχαν τόσο σημαντικά προβλήματα στο εσωτερικό του, που είχαν πνίξει και την τελευταία ελπίδα για να διεικήσει κάτι αξιόλογο από την φετινή του ελληνική πορεία.

Ο Αρης είχε μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον Ηρακλή κι όμως, διατηρούσε εντελώς διαφορετικούς στόχους από τον αντίπαλο που απλά είχε συνηθίσει να παλεύει για την παραμονή του. Είχε γίνει μόδα να βλέπουμε τον Ηρακλή να κινδυνεύει και δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι Άρης θα βρεθεί στην ίδια θέση, όπως προκύπτει μετά τη νέα ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ηρακλής νίκησε με πονηριά τον Άρη, χωρίς να έχει κάτι σπουδαίο να παρουσιάσει. Μια φορά κτύπησε ο συναγερμός, με την ευκαιρία του Ζερκά κι άλλη μία μπήκε το γκολ του Ιάκομπ. Ο συναγερμός δεν ήχησε στα αυτιά των Αρειανών που νόμιζαν ότι έτσι απλά και με τις φανέλες, θα επικρατήσουν του Ηρακλή και θα στοχεύουν σ΄αυτό που έχουν χάσει εδώ και αρκετό καιρό, στην έξοδο στην Ευρώπη μέσω της πρώτης πεντάδας.

Κάποιος έπρεπε από καιρό να πει στη διοίκηση του Άρη, ότι οι θέσεις της Ευρώπης έχουν δοθεί αλλού. Δεν θα περιμένουν πότε θα ξυπνήσει ο Άρης που δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο του φετινού πρωταθλήματος την προσπάθεια να φτάσει στους πρώτους πέντε. Αντίθετα, με προβληματικές εμφανίσεις άφηνε... χώρο στους -υποτίθεται- ανταγωνιστές του που δικαίως διατηρούνται ψηλότερα.

Κανένας λοιπόν δεν είχε το θάρος να πει ότι αυτή η ομάδα, δεν έχει ουσία, δεν θα φέρει τίποτε περισσότερο από μια χρονιά χωρίς Ευρώπη και ό,τι καλύτερο υπάρχει για να κρατήσουμε είναι η πορεία στο Europa League.

Θάρος ήθελε και ειλικρίνεια. Με ειλικρίνεια θα φτάσεις μέχρι το καλοκαίρι για να προχωρήσεις στην εκκαθάριση που χρόνια τώρα ευαγγελίζεσαι και ποτέ δεν ολοκλήρωσες.

Δεν θα απομακρυνθώ παραπάνω. Δεν θα φτάσω πολύ πιο μακριά από όσα συμβαίνουν σήμερα κι ούτε έχω σκοπό να συζητήσω τη νέα επίθεση που δέχεται ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης.

Κάποιος θα πρέπει να επαναλάβει σε όσους επιμένουν να καταδιώκουν τον Κόντη, ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης δεν κατέχει καν εκλογίσιμη θέση. Είναι τοποθετημένος από τη διοίκηση, την οποία διοίκηση εξέλεξε η Λέσχη Φίλων Άρη.

Προφανώς δεν είναι Κόντης πρόεδρος, προπονητής και παίκτης.

Στον Κόντη στρέφονται μονίμως αρκετοί οπαδοί και οι πιο θερμόαιμοι. Πίσω από τις αντιδράσεις τους, οι οποίες έχουν στόχο τον Κόντη, κρύβονται ένα σωρό άνθρωποι που ενδεχομένως να τους ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Τέλος, ο Κόντης έδειξε μέχρι σήμερα ότι δεν καταλαβαίνει από τις υβριστικές επιθέσεις Αρειανών (στους οποίους ανήκουν νυν και πρώην παράγοντες) και δεν είναι από αυτούς που παραιτείται, σε αντίθεση με άλλους, που στη θέση του θα είχαν παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή που αμφισβητείται η παρουσία τους.

*Δεν απαξιώνω τη σημαντική νίκη του Ηρακλή. Θα ασχοληθώ σε άλλο σημείο με αυτή.

ΠΗΓΗ: www.sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags