Facebook Pixel «Απλά, κερδίστε τον»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-06 00:19:00

«Απλά, κερδίστε τον»

«Απλά, κερδίστε τον»

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που επισήμανε και ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του, αφού ως γνωστόν οι Θεσσαλονικείς έχουν τους ίδιους στόχους με την «Ένωση».

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» στην τελευταία προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ και τόνισε ότι δεν πρέπει να βλέπουν τις απουσίες των αντιπάλων τους. Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδας!

Ωστόσο, ο προπονητής της ΑΕΚ υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση και να αφήσουν πίσω τον προηγούμενο αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλινίκης.

«Καταλαβαίνετε όλοι σας πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει μόνο το Κύπελλο για μας και δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν θα πρέπει να κοιτάξουμε τις απουσίες του ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ έχουμε τους ίδιους στόχους και θα πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε ηρεμία και ψυχραιμία στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ήταν μερικά από τα λόγια του Χιμένεθ, σαν να λέει στους παίκτες του: «απλά, κερδίστε τον…».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags