Facebook Pixel Οι φαντάροι και ο αξιωματικός
Life
| 2011-03-06 14:01:00

Οι φαντάροι και ο αξιωματικός

Οι φαντάροι και ο αξιωματικός

Εγιναν πολλά και ωραία στην Α2 του μπάσκετ το Σάββατο. Στο Λαύριο τα είδαν όλα στο ματς με τη Δράμα και τα έβαλαν με τα ελληνικά στρατεύματα!

Διαβάστε τι έγραψαν στην ανακοίνωση: "Σε όλη τη αθλητική διαδρομή του Γ.Σ Λαυρίου δεν έχουμε ποτέ παραπονεθεί ούτε για διαιτητικά λάθη ούτε για την φιλοξενία σωματείων παρόλο ότι έχουμε περάσει πολλά. Αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο της Δράμας είναι πρωτάκουστα…Αρχικά μας έκανε μεγάλη εντύπωση το τεχνητά γεμάτο γήπεδο, αφού στις κερκίδες ήταν 200 ένστολοι φαντάροι που ρυθμικά ενίσχυαν τη γηπεδούχο ομάδα, Το Λαύριο λύγισε κόντρα σε όλα με 103 - 81.

Το γήπεδο θύμιζε στρατώνα. Με τον αξιωματικό (υπηρεσίας;) να δίνει παραγγέλματα όλα θύμιζαν παλαιά.. χρόνια αλησμόνητου μνήμης. Φαίνεται ότι στα στρατόπεδα της Δράμας συμβαίνουν δύο ενδεχόμενα 1) είτε όλοι οι νέοι προς κατάταξη είναι μπασκετόφιλοι και παίρνουν μετάθεση στη Δράμα 2) είτε για να βγεις έξοδο από το στρατόπεδο πρέπει να περάσεις από το γήπεδο.

Με την ίδια λογική στο Λαύριο φιλοξενούμε το στρατόπεδο αλλοδαπών προσφύγων, στην Πάτρα και Πύργο αλλοδαπούς κ.λ.π. Φανταστείτε την συνέχεια.. αν επρατταν ανάλογα.

Πιστεύουμε ότι το αθλητικό σωματείο της Δράμας δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους ενισχύσεις κάτι που αγωνιστικά το αποδεικνύει με τις συνεχόμενες νίκες. Απλά πιστεύουμε ότι κάποιοι θερμοκέφαλοι πιστεύουν ότι έτσι βοηθούν την ομάδα τους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags