Facebook Pixel «Και τώρα, νίκη στην Τούμπα!»
Life
| 2011-03-06 18:46:00

«Και τώρα, νίκη στην Τούμπα!»

«Και τώρα, νίκη στην Τούμπα!»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-0 τον Εργοτέλη, ο νους του Ερνέστο Βαλβέρδε όμως αλλού έτρεχε... Και αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός έστειλε μήνυμα νίκης και στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

« Πηγαίνουμε στην Τούμπα με πρόθεση να κερδίσουμε, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν μας αρέσει να παίζουμε σε άδειο γήπεδο, γιατί εμείς παίζουμε για τον κόσμο. Έπρεπε να γίνει έτσι, λόγω των όσων συνέβησαν και ελπίζουμε να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο», ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη είπε: «Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε να ξεπεράσουμε την αμυντική του γραμμή και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Από τη στιγμή που σκοράραμε το πρώτο γκολ, όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς».

Σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση αρκετών αναπληρωματικών, πρόσθεσε: «Σήμερα έπαιξαν Πάντελιτς, Ρόμενταλ, Μανιάτης, Ζαϊρί, οι οποίοι έχουν ξαναπαίξει. Όλοι τους βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Έχουμε πολλούς παίκτες και κάποιες φορές παίζουν μερικοί και κάποιες άλλες άλλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags