Facebook Pixel «Τώρα η Καβάλα»
Life
| 2011-03-06 23:10:00

«Τώρα η Καβάλα»

«Τώρα η Καβάλα»

Καλή η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Γι’ αυτό η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάζει πλέον το παιχνίδι με την Καβάλα, η οποία είναι σε απόσταση αναπνοής από την «Ένωση». Αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Πολωνός ήταν ένας από τους κορυφαίους του αγώνα και δήλωσε για το παιχνίδι που έκανε: «Ηρθα στην Ελλάδα, υπέγραψα συμβόλαιο για 4 χρόνια γιατί ήξερα ότι έχω την ποιότητα για να παίξω και να μείνω και αυτό θέλω να κάνω. Πήραμε μια νίκη που εκτός από εντυπωσιακή είναι και πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ένας αντίπαλος που έχει ίδιους με εμάς στόχους. Νικήσαμε σήμερα και πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με την Καβάλα».

Οσο για το τι άλλαξε σε σχέση με τον προ τετραημέρου αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, σχολίασε: «Δε νομίζω ότι άλλαξε τόσο η εικόνα στα δύο ματς, απλά σήμερα η διαφορά ήταν ότι σκοράραμε. Ο προπονητής άλλαξε λίγο το σύστημα, ανεβάσαμε και εμείς λίγο το ρυθμό και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Τέλος, για το ματς με την Καβάλα που ακολουθεί πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε: «Δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε τα δύο ματς. Αυτό με την Καβάλα είναι ξεχωριστό. Αλλωστε η Καβάλα είναι λίγους βαθμούς πίσω. Πρέπει πρώτα να δούμε αυτό το παιχνίδι και αφού πάρουμε τη νίκη να δούμε το ματς του Κυπέλλου».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags