Facebook Pixel Ο Ρουβάς πάει Επίδαυρο!
Life
| 2011-03-08 14:56:00

Ο Ρουβάς πάει Επίδαυρο!

Ο Ρουβάς πάει Επίδαυρο!

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις το Σάκη Ρουβά θα βρεις από κάτω. Τα τελευταία νέα θέλουν το γνωστό τραγουδιστή μετά από το X factor να κάνει και μια βόλτα από την Επίδαυρο!

Οι φήμες θέλουν το Σάκη Ρουβά να δέχτηκε πρόταση του Σταμάτη Φασουλή να εμφανιστεί το καλοκαίρι στο αργολικό θέατρο σε μια παράσταση που θα προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι έτοιμος να πει το μεγάλο «ναι» μιας και η πρόταση είναι πολύ δελεαστική και ο ίδιος έχει αποδείξει πως του αρέσει να ρισκάρει.

«Ο Σάκης το σκέφτεται σοβαρά, αφού εκτιμά πολύ τη δουλειά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού και του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Θέλει δε για τον εαυτό του να κάνει κάτι πάρα πολύ ωραίο!», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην «ESPRESSO».

Μάλιστα πρόσθεσε πως ο Σάκης δεν δέχτηκε πρόταση μόνο από το Φασουλή αλλά και από αλλού. Βουνό οι προτάσεις από το Μέγαρο Μουσικής και το «Παλλάς».

Είναι γνωστή η αγάπη του τραγουδιστή για το θέατρο και τον κινηματογράφο , ενώ παρακολουθεί πολλές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πρόσφατα εθεάθη στο Εθνικό θέατρο, όπου γοητεύτηκε από την παράσταση της τραγωδίας του Ευριπίδη, «Ορέστης», από την οποία έφυγε γοητευμένος.

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags