Facebook Pixel Το μυστικό του λόφου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-09 01:06:00

Το μυστικό του λόφου (ΦΩΤΟ)

Το μυστικό του λόφου (ΦΩΤΟ)

Η νέα περιπέτεια φαντασίας, ελληνικής παραγωγής, για την οποία υπάρχουν σκέψεις να προβληθεί στο διαδίκτυο.

Τι συμβαίνει όταν 6 άτομα άγνωστα μεταξύ τους ξυπνάνε ξαφνικά σε έναν περίεργο λόφο κι έρχονται αντιμέτωποι με εξωπραγματικές παρουσίες (σκιές, πνεύματα κλπ.);

Θα το μάθουμε σε λίγους μήνες καθώς «Το μυστικό του λόφου» ετοιμάζεται πυρετωδώς και οι πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν είναι σίγουρα εντυπωσιακές.

Μιλάμε για την πρώτη Ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Κάτια Γκόντα, Πέτρος Σεργάκης, Ιωάννης Λάτσης, Κυριακή Υψηλάντη, Ματίνα Παπαμακαρίου, Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Φλάβια Σγκόϊφο ενώ συμμετέχουν αρκετοί ηθοποιοί όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Δήμητρα Καρακωνσταντή, ο Νίκος Μαυράκης, η Ντιάνα Παπαναγιωτάκη, ο Ηλίας Μαζιώτης κ.α.

Η σειρά είναι δημιουργία (σενάριο – σκηνοθεσία) του Άγγελου Διαμαντουλάκη ο οποίος συνεχίζει να πρωτοπορεί και να εντυπωσιάζει.

Το μυστικό του λόφου είναι μια περιπέτεια φαντασίας και η πρώτες σκέψεις είναι να προβληθεί διαδικτυακά μέσα από την συχνότητα του www.thesecretofhill.gr ενώ υπάρχουν αρκετές συζητήσεις και προτάσεις για προβολή της σειράς σε άλλα μέσα.

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να επισκεφτεί το Profile της σειράς στο facebook
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags