09/03/11 - 01:33

Να τι γράφει η πρώτη κασέτα!

Διέρρευσε ήδη η πρώτη από τις…περιβόητες κασέτες του «παραγκάρχη». Διαβάστε για τα… σπόρια του Δαλούκα στο «Άρης–ΠΑΟ», το πέναλτι και τους Τσετσένους!

Να τι γράφει η πρώτη κασέτα!
20.817views 0shares

Χωρίς να υιοθετούμε φυσικά τα όσα ακούγονται, και χωρίς να έχουμε πάει σε... πραγματογνώμονα για να διαπιστώσουμε ποια είναι η φωνή που ακούγεται, θεωρούμε ότι όπως κάθε Μέσο Ενημέρωσης έχουμε την υποχρέωση να καταγράψουμε όσα ακούγονται για ένα θέμα που έχει προκαλέσει σάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήδη έχει επιφέρει παρέμβαση Εισαγγελέα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Κούγια, το μεσημέρι της Τετάρτης θα μοιραστεί σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Ωστόσο από τη στιγμή που το υλικό διοχετεύθηκε στο internet (προφανώς για να το ακούσει όλη η Ελλάδα) δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε στο σκοτάδι.

Απομαγνητοφωνήσαμε όλο το υλικό από τη μία μόνο κασέτα που βρήκαμε στο petalovolos.blogspot.com.

Αυτή αφορά αποκλειστικά το παιχνίδι Άρη-Παναθηναϊκού στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αναλυτικά ο… μονόλογος που ακούγεται (καθότι ο συνομιλητής δεν συμμετέχει σχεδόν καθόλου στη συζήτηση):

«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.
Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;

Μου λέει ό,τι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.

Ότι είσαι μουν...ο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις; Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω.

Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».

Πηγή: gazzeta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ