Facebook Pixel «Υπάρχουν κι άλλες κασέτες!»
Life
| 2011-03-09 10:01:00

«Υπάρχουν κι άλλες κασέτες!»

«Υπάρχουν κι άλλες κασέτες!»

Στο γεγονός ότι πλην των τεσσάρων κασετών υπάρχουν και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα που εμπλέκουν παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Σωτήρης Βοργιάς.

Ο πρώην διαιτητής μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για το θέμα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει υποκινηθεί από κανέναν για να φέρει στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο θέμα:

Λέτε ότι δεν έχετε τις κασέτες, έχετε όμως ακούσει τί λένε αυτές οι τέσσερις κασέτες;
«Έχω ακούσει ορισμένα πράγματα, αλλά οι κασέτες δεν είναι μόνο τέσσερις. Υπάρχουν και άλλες τρεις με τέσσερις, είναι τουλάχιστον επτά με οκτώ και σε αυτές ακούγονται, όπως έμαθα, διάφορα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την νέα “παράγκα”».

-Με ποιον τρόπο εμπλέκονται στην υπόθεση οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Κύρος Βασάρας;
«Η εμπλοκή του κ.Πιλάβιου συνίσταται στο ότι ως πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να μην ενημερώθηκε για την επιστολή Δαλούκα στην UEFA. Η εμπλοκή Βασάρα στο ότι και αυτός ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA δεν μπορεί να μην ενημερώθηκε για την επιστολή Δαλούκα, εξάλλου είναι και κουμπάρος του. Για πείτε μου, όμως, ποιος υπέδειξε στον Δαλούκα να στείλει την επιστολή και ποιος του υπέδειξε να δηλώσει ότι σταματά προσωρινά;

-Ακούγεται η φωνή του κ.Πιλάβιου στις κασέτες;
«Ναι».

-Λέτε ότι απειλήθηκε ο κ.Δαλούκας… Από ποιον;
«Δεν απειλήθηκε μόνο ο Δαλούκας και η σύζυγός του, αλλά και η σύζυγος μέλους Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Απειλήθηκε από παράγοντα που του είπε πως αυτός τον έβαλε στην Επιτροπή και στη συνέχεια άρχισε να απειλεί τη γυναίκα του και, καταλαβαίνετε, έχει και παιδιά».

-Την υπόθεση την ξεκινήσατε μόνος ή είναι κάποιος πίσω από εσάς;
«Κανένας δεν είναι. Εγώ έθεσα ένα ερώτημα για αυτά που άκουγα. Εγώ δεν έχω κασέτες, ο κ.Κούγιας μίλησε για κασέτες. Εγώ έμαθα για την επιστολή Δαλούκα στην UEFA. Είμαι αυτόφωτος και δεν ακούω κανέναν. Είμαι καθαρός, εγώ δεν κοιμήθηκα ποτέ στον καναπέ του Θωμά, όχι γιατί δεν νύσταζα, αλλά γιατί δεν πήγα ποτέ στην “παράγκα”. Δεν μπορούν να μου βρουν ούτε ένα ψεγάδι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags