Facebook Pixel Ψήνεται για ΑΕΚ ο Μπερνάρντο
Life
| 2011-03-09 19:27:00

Ψήνεται για ΑΕΚ ο Μπερνάρντο

Ψήνεται για ΑΕΚ ο Μπερνάρντο

Ο 22χρονος στόπερ της Σεβίλλης Β', είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και σύμφωνα με τον ατζέντη του, δεν θα έλεγε όχι στη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο», αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Εκτός αυτού, τρέφει βαθιά εκτίμηση στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον γουστάρει… κάργα!

Ο Ισπανός παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα sentragoal.gr όπου μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και υποστήριξε ότι το φλερτ κρατάει από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν τον παίκτη τσέκαρε ο Αρναρ Γκρέταρσον και έμεινε εντυπωσιασμένος απ' όλα όσα είδε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπερνάρντο απασχολεί την ΑΕΚ και στη χειμερινή περίοδο είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την ομάδα του Μανόλο, αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση, δεν ξέρω ίσως το καλοκαίρι υπάρξει εξέλιξη», συμπλήρωσε ο Τόρες, ο οποίος επεσήμανε πως ο νεαρός στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και πως πλην της Ενωσης υπάρχει ενδιαφέρον και απ' άλλες ομάδες.

«Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μπερνάρντο, ξέρετε το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και υπάρχουν, ήδη, ομάδες από την Ευρώπη που ενδιαφέρονται γι' αυτόν, σύλλογοι από την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία με έχουν ρωτήσει γι' αυτόν», υπογράμμισε ο Τόρες, ο οποίος, καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως ο νεαρός αμυντικός θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον Χιμένεθ, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στους Ανδαλουσιάνους,

«Εννοείται πως ο Μπερνάρντο δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Μανόλο, έχουν συνυπάρξει στη Σεβίλλη και έχουν συνεργαστεί εξαιρετικά, αρά γιατί όχι να μην έρθουμε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ;», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Αλβάρο Τόρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags