09/03/11 - 20:35

Και αυτοί το… «καθαρό τους ποδόσφαιρο»

Ανακοίνωση για τις «βόμβες» Κούγια και το θέμα των δωροδοκιών εξέδωσε η ΕΠΟ, η οποία για ακόμα μία φορά κάνει λόγο για «άπλετο φως» και «καθαρό ποδόσφαιρο».

Και αυτοί το… «καθαρό τους ποδόσφαιρο»
33.484views 0shares

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής: «Πάγια θέση της Ε.Π.Ο. είναι να χυθεί άπλετο φως σε κάθε περίπτωση που σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες.

Αναμένουμε να παραλάβουμε το συντομότερο δυνατόν το υλικό που κατατέθηκε σήμερα στην τακτική δικαιοσύνη, το οποίο θα διαβιβαστεί στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ για τις απαιτούμενες, εκ μέρους του, ενέργειες.

Αυτή είναι η ορθή διαδικασία την οποία η Ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να τηρήσει και όχι να ακολουθήσει τη διακίνηση πληροφοριών, που δεν συνοδεύονται από ουσιαστικά και επίσημα στοιχεία.

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να παράσχει τη μέγιστη διευκόλυνση στο έργο της δικαιοσύνης, όπως έπραξε πρόσφατα στην υπόθεση των φερόμενων ως ύποπτων αγώνων, και δεν θα πάψει να χρησιμοποιεί όλα τα όπλα της και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της διαφθοράς. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον πόλεμο είναι όλοι όσοι συντάσσονται με την αδιαπραγμάτευτη αρχή μας για ένα καθαρό ποδόσφαιρο».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ