Facebook Pixel Μοίρασε μπράβο ο... αντί-Μανόλο!
Life
| 2011-03-09 21:23:00

Μοίρασε μπράβο ο... αντί-Μανόλο!

Μοίρασε μπράβο ο... αντί-Μανόλο!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έλειπε την Τετάρτη από την προπόνηση της ΑΕΚ, έτσι εν τη απουσία του, ανέλαβε ο Μιγκέλ Μορίγια να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες για την παρουσία τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χιμένεθ βρίσκεται εκτός Ελλάδας για προσωπικούς λόγους, γι’ αυτό ο την Τετάρτη, η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα άρχισε υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Μορίγια.

Μάλιστα το δεξί χέρι του προπονητή της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες και τους επιβράβευσε για την εμφάνισή τους στην προηγούμενη αναμέτρηση. «Σήμερα θα λείπει ο κόουτς για προσωπικούς λόγους του και θα κάνουμε την προπόνηση εμείς» είπε αρχικά στους «κιτρινόμαυρους» ο Μορίγια και συνέχισε:

«Στο ματς με τον ΠΑΟΚ κάνατε ένα πολύ καλό παιχνίδι όλοι σας. Και η ενδεκάδα που ξεκίνησε και οι αλλαγές και οι άνθρωποι στον πάγκο. Όλοι βοήθησαν πολύ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι. Μην μείνουμε σε αυτήν την εμφάνιση και την νίκη. να συνεχίσουμε το ίδιο».

Καταλήγοντας, συνέστησε προσοχή, αφού στη συνέχεια υπάρχουν πολύ κρίσιμα ματς: «Επίσης, θέλω να σας συμβουλέψω επειδή μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο στάδιο με σημαντικούς αγώνες να προσέχετε τους εαυτούς σας και την ζωή σας περισσότερο για το δικό σας καλό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags