09/03/11 - 21:33

Μήπως σας βρίσκονται οι αποκαλύψεις και σε εμπιθρή;

Οι αποκαλύψεις με τις κασέτες δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Μίλτο! Γι’ αυτό ο νταλικέρης μας, ξετυλίγει το περιεχόμενο της δικής του μαγνητικής ταινίας, μόνο που αντί για παράγκες, ακούγεται ο Πόλυς Κερμανίδης και η περιβόητη Σουζάνα από τους Αρτ Κόμπανι…

Μήπως σας βρίσκονται οι αποκαλύψεις και σε εμπιθρή;
33.072views 0shares

Οι κασέτες είναι πιο παλιές κι από τις δραχμές. Οπότε, όπως ένας έφηβος κοντά στα 15 χρειάζεται επεξήγηση περί δραχμών μπροστά στην προοπτική να ξαναγυρίσουμε σε δαύτες (οι οποίες αντικαταστάθηκαν την Πρωτοχρονιά του 2002 από το ευρώ), έτσι κι ένας λίγο μεγαλύτερος νέος σίγουρα θα χρειάζεται ένα καλό, ελληνικό ...μπρίφινγκ περί κασετών.

Κατ΄ αρχάς τον ορισμό του λεξικού: H κασέτα είναι μαγνητικό μέσο αποθήκευσης και αποτελείται από μια πλαστική θήκη μικρών διαστάσεων, μέσα στην οποία βρίσκεται μαγνητική ταινία στην οποία εγγράφονται ηχητικές πληροφορίες. Η κασέτα είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί με τύλιγμα/ξετύλιγμα της μαγνητικής ταινίας σε μικρές ενσωματωμένες μπομπίνες και να τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρονική συσκευή, με κεφαλή ανάγνωσης, που καλείται κασετόφωνο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Μίλτου στο www.gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ