Facebook Pixel Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, δεν είναι "παιχνίδι"!
Life
| 2011-03-10 18:40:00

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, δεν είναι "παιχνίδι"!

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, δεν είναι "παιχνίδι"!

Το θέμα είναι σοβαρό, αλλά όλοι το έχουν ρίξει στο χαβαλέ για τις εντυπώσεις. Για λοβοτομές μίλησε ο Κούγιας, πλάκα έκανε ο Μπέος, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα ...παιχνίδι!

Ο Αχιλλέας Μπέος τις περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου είχε όρεξη για αστεία και πλακίτσες.

Αμέτρητα ήταν τα υπονοούμενα και οι ειρωνείες για τον Νικόλα Πατέρα στον οποίο αναφερόταν κάθε λίγο και λιγάκι, ακόμα κι όταν η ερώτηση αφορούσε παντελώς άσχετο θέμα.

Όπως όταν ρωτήθηκε αν θα φύγει από τον Βόλο κι απάντησε "μόνο αν βρεθεί ένας καλός παράγοντας, όχι όπως ο Πατέρας…" (κλικ εδώ…).

Ακόμα, όταν ρωτήθηκε για τις περιβόητες κασέτες, είπε -προφανώς για να γελάσουμε- ότι μπορεί να είναι και "κασέτες της Τζούλιας" (κλικ εδώ…).

Ωστόσο, τη μεγάλη ατάκα την πέταξε ο Μπέος στην τελευταία του απάντηση, όταν σε ερώτηση (χωρίς μικρόφωνο) για τo ποιος είναι ο Βαγγέλης που ακούγεται στις κασέτες, είπε "Mπορεί να είναι και ο Περπινιάδης!" (κλικ εδώ…).

Βεβαίως, νωρίτερα είχε πουλήσει και το πάντα απαραίτητο οπαδιλίκι όταν αναφερόταν για την αγάπη του στον Βόλο κατηγορώντας τον Δαλούκα ότι εξέθεσε την πόλη του με τη διαιτησία του στο Άρης – ΠΑΟ (κλικ εδώ…), αλλά ο sportdog θυμήθηκε με βίντεο ότι άλλα έλεγε το 2009 για την πόλη και την ντροπή που ένιωθε ο ίδιος γι’ αυτήν… (κλικ εδώ…).

Την σκυτάλη από το Μπέο πήρε χωρίς χρονοτριβή ο Νικόλας Πάτερας, ο οποίος απαντώντας υποτίθεται στις κατηγορίες του Μπέου δεν είπε στην ουσία τίποτα κι απλά αποκάλεσε τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου “σεναριογράφο” (κλικ εδώ…).

Ακολούθησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρώτα στο ραδιόφωνο του «Sentra», είπε ότι ο συνομιλητής του Μπέου στις κασέτες είναι ένας δημοσιογράφος, τον οποίο φυσικά δεν κατονόμασε (κλικ εδώ…) κι έκανε λόγο για τους «δύο σημαντικότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου» που πρωταγωνιστούν σε μια τρίτη κασέτα, την οποία φυσικά δεν έχει στην κατοχή του (κλικ εδώ…).

Έπειτα εξέδωσε και δελτίο Τύπου στο οποίο έκανε λόγο για λοβοτομές που δεν θα κάνουν οι δικαστές για να αθωώσουν τον Μπέο (κλικ εδώ…).

Το θέμα είναι, όμως, να αφήσουμε τις λοβοτομές στη θέση τους και να προχωρήσουμε άμεσα σε ριζικές τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Έχει κανένας διάθεση για τομές ή σας ενδιαφέρουν μόνο οι εντυπώσεις και η πλακίτσα;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags