Facebook Pixel Με τις ρεζέρβες κόντρα στην Καβάλα
Life
| 2011-03-10 22:02:00

Με τις ρεζέρβες κόντρα στην Καβάλα

Με τις ρεζέρβες κόντρα στην Καβάλα

Όλη την ενδεκάδα αναμένεται να αλλάξει ο Μανόλο Χιμένεθ την Κυριακή, στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με την Καβάλα.

Μετά το ταξίδι του στην Ισπανία, ο προπονητής της ΑΕΚ επέστρεψε ορεξάτος και έτοιμος για δουλειά! Η τεσσάρα κόντρα στον ΠΑΟΚ κράτησε υψηλά το φρόνημα όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, όλοι παραδέχτηκαν τον Ισπανό τεχνικό για το στήσιμο της ομάδας με τους «ασπρόμαυρους», αλλά ο Χιμένεθ ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά το αρχικό σχήμα της «Ένωσης» στον αγώνα κόντρα στην Καβάλα.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, γι’ αυτό, ο κόουτς Μανόλο θα κρατήσει τους βασικούς παίκτες εκτός αρχικής 11άδας για να τους έχει ετοιμοπόλεμους την Τετάρτη στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Για εκείνο το ματς «καίγεται» ο Ισπανός, μετά το 0-0 του ΟΑΚΑ.

Ο Χιμένεθ δοκίμασε σχήμα στην προπόνηση της Πέμπτης με το 4-3-3 να θεωρείται το επικρατέστερο σύστημα. Τερματοφύλακας ήταν ο Σάχα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μανωλάς-Νασούτι, αριστερά ο Νταντόμο και δεξιά ο Γιάχιτς. Την τριάδα της μεσαίας γραμμής αποτελούσαν οι Γκέντσογλου, Μίτσελ και Λαγός, ενώ στην επίθεση οι Έντερ, Λεονάρντο και Μπαχά.

Δηλαδή, ο Ισπανός θα βάλει 9 νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Βέβαια, αν του βγει έχει καλώς… Υπενθυμίζεται ότι η Καβάλα απέχει 2 βαθμούς από την ΑΕΚ και αν νικήσει περνάει εκείνη στην 3η θέση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags