Facebook Pixel Πρόταση γάμου στο θέατρο «Χώρα»
Life
| 2011-03-11 16:54:00

Πρόταση γάμου στο θέατρο «Χώρα»

Πρόταση γάμου στο θέατρο «Χώρα»

Ο Αντώνης πήγε την Τετάρτη το βράδυ στο Θέατρο «Χώρα» όχι μόνο για να απολαύσει το έργο, αλλά και για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, μπροστά στα μάτια των θεατών.

Επέλεξε για... συνεργάτη του, χωρίς όμως να τον έχει ενημερώσει εκ των προτέρων, τον Γιάννη Ζουγανέλη.
Σε μια σκηνή του έργου κατά την οποία ο κόσμος αγκαλιάζεται, ο Ζουγανέλης κοντοστάθηκε στη δεύτερη σειρά μπροστά στον Αντώνη και τη Γιώτα, όταν τους άκουσε να τον φωνάζουν, και τους ρώτησε αρχικά αν είναι παράνομο ή νόμιμο ζευγάρι. Στη συνέχεια έκανε την ερώτηση-κλειδί: αν είναι παντρεμένοι.

Τότε ο Αντώνης, σαν ηθοποιός, άρπαξε την ατάκα του Ζουγανέλη και ζήτησε από τη Γιώτα να τον παντρευτεί δίνοντάς της ένα δαχτυλίδι. Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν αιφνιδιάστηκε. Παρακίνησε το υπόλοιπο κοινό να ενθαρρύνει την υποψήφια νύφη να πει το "ναι". Η απάντηση της Γιώτας ήταν καταφατική και ο κόσμος, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα. Ο Αντώνης ρώτησε μετά τον Ζουγανέλη αν θα ήθελε να γίνει κουμπάρος. Η απάντηση που πήρε προκάλεσε νέα κύματα γέλιου: «Ευχαριστώ πολύ, αλλά έχω κλείσει».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε στην Espresso πως έζησε μία ακόμη εμπειρία στη «γεμάτη» καριέρα του: «Δημιουργήθηκε μια ωραία συνθήκη και γίναμε όλοι συμμέτοχοι σε μια πρόταση γάμου επί σκηνής. Δεν ήξερα τίποτα, αλλά όταν συνέβη, το διασκέδασα. Είναι σημαντικό που μια διαδραστική παράσταση σαν τη "Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη" αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα ζευγάρι που θέλει να παντρευτεί».

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags