Facebook Pixel Γκολ και ξύλο!
Life
| 2011-03-11 22:17:00

Γκολ και ξύλο!

Γκολ και ξύλο!

Ένα διαφορετικό δίτερμα έπαιξαν στην προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε έμπνευση και αντί για το κλασσικό διπλό, έπαιξαν ράγκμπι, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, σε διάστημα μίας εβδομάδας, είναι τα πλέον καθοριστικά για τη συνέχεια της χρονιάς. Η Καβάλα δίνει προβάδισμα για τα play offs, η Τούμπα πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και το Καραϊσκάκη μία ψυχολογική τόνωση. Κάθε ματς έχει τον δικό του χαρακτήρα, αλλά όλα τους είναι αρκετά σοβαρά. Όπως είναι λοιπόν λογικό, υπάρχει μεγάλη πίεση στους ποδοσφαιριστές, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στην χθεσινή προπόνηση, αλλά είναι και κάτι που διαπίστωσε και ο Μορίγια, στο πρόγραμμα της Τετάρτης, όπου η απουσία του Μανόλο Χιμένεθ του έδωσε τη δυνατότητα να έχει καλύτερη επαφή με τους παίκτες.

Μία μέρα λοιπόν, πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το πρώτο από τα τρία επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ θέλησε να... χαλαρώσει λίγο τους παίκτες του και να φτιάξει το κλίμα. Χωρίς να ρίξει ρυθμούς, προτίμησε αντί για... ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, να χωρίσει δύο ομάδες και να παίξουν... αμερικανικό ή καλύτερα, ράγκμπι. Έδωσε λοιπόν την εντολή στον Μίτσελ να φέρει τη μπάλα από τα αποδυτήρια, ο Ισπανός μέσος το έκανε και το παιχνίδι ξεκίνησε.

Ναι, μεν, η άσκηση αυτή είχε ως σκοπό να αποφορτίσει τους παίκτες, ωστόσο έγινε σε κανονικές ταχύτητες. Οι παίκτες αφενός το διασκέδασαν, αφού υπήρξαν πολλά τραγελαφικά κατά τη διάρκεια του «διπλού» και αρκετό... ξύλο, όμως ο ρυθμός δεν έπεσε σε κανένα σημείο του. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι παίκτες της ΑΕΚ παίζουν ράγκμπι, καθώς παρόμοια άσκηση έχει γίνει και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με μπάλα ποδοσφαίρου όμως, αλλά και με τον Χιμένεθ, με κανονική μπάλα του ράγκμπι. Όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσαν να βγουν συμπεράσματα από μία τέτοια άσκηση, για τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στην αυριανή τελευταία προπόνηση και πριν οι ποδοσφαιριστές καταλύσουν στο ξενοδοχείο.

ΠΗΓΗ: www.aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags