Facebook Pixel «Προέχει ο Ολυμπιακός, μετά η ΑΕΚ»
Life
| 2011-03-11 21:32:00

«Προέχει ο Ολυμπιακός, μετά η ΑΕΚ»

«Προέχει ο Ολυμπιακός, μετά η ΑΕΚ»

Μπορεί όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες να περιμένουν πως και πως την εκδίκηση κόντρα στην ΑΕΚ, μετά την τεσσάρα του ΟΑΚΑ, ο Λίνο όμως είναι της άποψης, ότι κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του…

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στο Novasports, όπου τόνισε ότι προέχει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνδρομητική τηλεόραση ο Λίνο:

Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη με τον Εργοτέλη, έπρεπε να βρούμε και πάλι εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Τώρα έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για το 4-0 από την ΑΕΚ είπε πως: «Ήταν άσχημο για την ομάδα το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Έβλεπα το ματς από την τηλεόραση και δεν ήταν δυνατό να προσφέρω. Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και αυτό μας στεναχώρησε. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον».

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, επεσήμανε: «Έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς και το μόνο που σκεφτόμαστε και θέλουμε είναι οι τρεις βαθμοί, ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας. Θα ακολουθήσει και ο αγώνας με την ΑΕΚ για το κύπελλο, οπότε, θα κάνουμε τα πάντα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα στο γήπεδό μας. Προέχει όμως, ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια θα αφοσιωθούμε στην ΑΕΚ».

Σε ερώτηση για το πού θα κριθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, ο Λίνο τόνισε: «Χρειαζόμαστε αυτοσυγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια εναντίον του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο θα χρειαστεί αυτοσυγκέντρωση στο 200%. Μόνο έτσι θα πάρουμε τη νίκη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags