Facebook Pixel «Ο Μανόλο δεν τα παρατά!»
Life
| 2011-03-11 22:03:00

«Ο Μανόλο δεν τα παρατά!»

«Ο Μανόλο δεν τα παρατά!»

Τάδε έφη ο Σάλβα Μαγέστα, ένας από τους παίκτες με τον οποίο είχε συνυπάρξει στη Σεβίλλη.

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Μανόλο είναι δουλευταράς και άνθρωπος που δεν τα παρατάει εύκολα», δήλωσε στο SentraGoal ο Σάλβα Μπαγέστα, ο οποίος συνυπήρξε στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τον νυν προπονητή της ΑΕΚ στη Σεβίλλη.

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω ποια θα είναι η αντίδραση του Χιμένεθ, αν έρθει καλή πρόταση από ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν, όμως εκείνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Μανόλο είναι δουλευταράς και άνθρωπος που δεν τα παρατάει εύκολα». Αυτή τη δήλωση έκανε στο SentraGoal ο Σάλβα Μπαγέστα, ο οποίος μίλησε για τη φιλοσοφία και την εργατικότητα του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ.

Ναι, ο πρώτος σκόρερ της Πριμέρα Ντιβισιόν της περιόδου 1999-2000 με τη φανέλα της Σανταντέρ συνυπήρξε στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τον νυν προπονητή της ΑΕΚ στη Σεβίλλη και γνωρίζει αρκετά καλά τον τρόπο που σκέφτεται, αλλά και δουλεύει.

Στην κλήση του SentraGoal, λοιπόν, ο Σάλβα φρόντισε να είναι ξεκάθαρος στις απόψεις του για τον εχνικό της Ενωσης. «Αν στην ομάδα που εργάζεται τώρα, του πουν ότι θα δουλέψεις με νέα παιδιά και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ομάδα μέλλοντος και όχι κατάκτησης άμεσων στόχων, πιστεύω ότι θα το δεχθεί, γιατί είναι ένας προπονητής που του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά και να δημιουργεί πράγματα.

Απλά ο Μανόλο θέλει ξεκάθαρες τοποθετήσεις από τους διοικούντες την ομάδα, στην οποία εργάζεται», συμπλήρωσε ο Σάλβα, ο οποίος, βέβαια, δεν παρέλειψε να επισημάνει αυτό που ξέρουν όλοι. Οπερ σημαίνει αυτό που λέγεται ότι ο Χιμένεθ έχει καλό όνομα στην Ισπανία και πως σίγουρα το καλοκαίρι θα υπάρξουν, ενδεχομένως, ομάδες που θα ενδιαφερθούν να συνεργαστούν μαζί του.

«Ο Μανόλο έχει καλό όνομα στην Ισπανία, έχει δουλέψει με επιτυχία στη Σεβίλλη και σίγουρα θα υπάρξουν μνηστήρες, αν και εφόσον διαπιστώσουν πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά σας επαναλαμβάνω, όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Χιμένεθ και στο τι θα γίνει με την ΑEK», υπογράμμισε ο Σάλβα, ο οποίος, καταλήγοντας, επεσήμανε πως ο νυν τεχνικός της Ενωσης θα πει «ναι» σε προσφορά από την Ισπανία μόνο αν ξεκαθαρίσει πρώτα τα πράγματα με την ομάδα, στην οποία δουλεύει, δηλαδή με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags