Facebook Pixel Οι εφημερίδες πεθαίνουν...
Life
| 2011-03-11 22:53:00

Οι εφημερίδες πεθαίνουν...

Οι εφημερίδες πεθαίνουν...

Πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο το internet! Σε νέα εποχή έχει μπει η αποκαλυπτική δημοσιογραφία στην Ελλάδα! Και καιρός είναι να το καταλάβουν όλοι. Κάποτε οι μεγάλες αποκαλύψεις γίνονταν διεθνώς από τις εφημερίδες.

Όχι μόνο στο εξωτερικό, όπως το περιβόητο Watergate, αλλά και στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να πάμε δα πίσω και δεκαετίες για να θυμηθούμε τι είχε γίνει με το σκάνδαλο Κοσκωτά.

Όποιος ήθελε να αποκαλύψει κάτι έστελνε το υλικό στις εφημερίδες. Ποιος ξεχνάει τις κασέτες με τις συνομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου, της Δήμητρας Λιάνη ή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κλπ.;
Στη συνέχεια ήρθε να «μιλήσει» η δυναμική της τηλεόρασης. Τα σκάνδαλα έβλεπαν πια περισσότερο το φως της δημοσιότητας από τις εκπομπές των καναλιών, όπως αυτή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κ.α. Οι κασέτες και τα στοιχεία στέλνονταν στα επιτελεία των καναλιών και στη συνέχεια οι εκπομπές αποκάλυπταν, ενώ οι εφημερίδες ακολουθούσαν αναγκαστικά την επικαιρότητα.

Με το τελευταίο σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο, τι διαπιστώνει και ο πιο αδαής; Ότι το μέλλον ήρθε! Και το internet αποκτά πλέον την μεγάλη δυναμική στον τομέα των αποκαλυπτικών ρεπορτάζ.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags