Facebook Pixel Τον... εξομολόγησε και ο Σοφοκλής!
Life
| 2011-03-12 09:47:00

Τον... εξομολόγησε και ο Σοφοκλής!

Τον... εξομολόγησε και ο Σοφοκλής!

Mετά την κατάθεση του στην Εισαγγελία Αθηνών, ο Γιώργος Δαλούκας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο!

«Δεν τον γνωρίζω τον Ιταλό διαιτητή που σφύριξε στο Μακάμπι-Ολυμπιακός, δεν έχω καμία σχέση μαζί του», φέρεται να είπε στον αθλητικό εισαγγελέα ο Βολιώτης πρώην(;) ρέφερι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γιώργος Δαλούκας και ο Σοφοκλής Πιλάβιος συναντήθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι, αμέσως μετά την κατάθεση που έδωσε ο πρώτος στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Η συνάντηση έλαβε χώρα σε δικηγορικό γραφείο τρίτου προσώπου, προφανώς δικηγόρου.

Το περιεχόμενο της συζήτησης των δύο ανδρών δεν κατέστη εφικτό να γίνει γνωστό, ωστόσο η συνάντηση προκαλεί αναμφισβήτητα αίσθηση, καθώς η ΕΠΟ ήταν εκείνη που τον «τελείωσε» από τη διαιτησία και τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό ώστε να διαγραφεί οριστικά από τα μητρώα. Και έρχεται, μάλιστα, λίγες ημέρες μετά από μια άλλη –φημολογούμενη- συνάντηση Πιλάβιου-Δαλούκα στο Hilton, η οποία όμως διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τη διάψευση.

Η ερμηνεία της συνάντησης της Παρασκευής, ποικίλει. Επί του παρόντος ουδείς μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα. Ίσως να αποτελεί στήριξη του προέδρου της ΕΠΟ στον Βολιώτη διαιτητή, αναφορικά με τη γραμμή που ακολούθησε ο τελευταίος ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα. Θυμίζουμε πως ο Δαλούκας φέρεται να ανέφερε στον κ. Σιμιτζόγλου συγκεκριμένες καταστάσεις που έχει βιώσει και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές. Ίσως, πάλι, να έχει σχέση και με την… επιθυμία του Γιώργου Δαλούκα να επιστρέψει στη διαιτησία! Όλα είναι πιθανά…

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags