Facebook Pixel Έρχονται νέες κασέτες!
Life
| 2011-03-12 16:43:00

Έρχονται νέες κασέτες!

Έρχονται νέες κασέτες!

Ο Δαλούκας καταγράφει εδώ και μήνες τις συνομιλίες του, επειδή δέχεται απειλές και φοβάται, υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Βοριάς. Για τρίτη κασέτα, που εμπλέκει κορυφαία πρόσωπα, έκανε λόγο ο Κούγιας.

Της… κασέτας φαίνεται ότι θα ξαναγίνει σύντομα, αφού ο Γιώργος Δαλούκας καταγράφει όλες τις συνομιλίες του τους τελευταίους έξι μήνες. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίστηκε ο Σωτήρης Βοργιάς, με παρέμβασή του στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται», υποστήριξε στον FM100 ο πρώην διαιτητής και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των κασετών.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι στην εισαγγελία υπάρχει κατάθεση για απειλή σε πρώην μέλος της ΚΕΔ, από τον «νέο παραγκάρχη». Ο οποίος είχε απειλήσει πέρυσι στην Σπάρτη τον Σπύρο Παπαδάκο (πρώην μέλος της ΚΕΔ), που ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Β΄ Εθνική.

Το συγκεκριμένο στοιχείο, μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Για αυτόν τον λόγο δεν αποκλείεται ο Σ. Παπαδάκος να κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση.

Κορυφαία ποδοσφαιρικά πρόσωπα

Ο Αλέξης Κούγιας, από την πλευρά του, σημείωσε πως δεν θα καταθέσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, το υλικό που έχει στη διάθεσή του, καθώς έχει αρχίσει ήδη η προκαταρκτική εξέταση και είναι μυστική.

Τόνισε, όμως, ότι με την τρίτη κασέτα που φημολογείται πως υπάρχει, προστίθενται νέα κορυφαία πρόσωπα του ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη υπόθεση…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags