12/03/11 - 16:43

Έρχονται νέες κασέτες!

Ο Δαλούκας καταγράφει εδώ και μήνες τις συνομιλίες του, επειδή δέχεται απειλές και φοβάται, υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Βοριάς. Για τρίτη κασέτα, που εμπλέκει κορυφαία πρόσωπα, έκανε λόγο ο Κούγιας.

Έρχονται νέες κασέτες!
23.969views 0shares

Της… κασέτας φαίνεται ότι θα ξαναγίνει σύντομα, αφού ο Γιώργος Δαλούκας καταγράφει όλες τις συνομιλίες του τους τελευταίους έξι μήνες. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίστηκε ο Σωτήρης Βοργιάς, με παρέμβασή του στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται», υποστήριξε στον FM100 ο πρώην διαιτητής και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των κασετών.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι στην εισαγγελία υπάρχει κατάθεση για απειλή σε πρώην μέλος της ΚΕΔ, από τον «νέο παραγκάρχη». Ο οποίος είχε απειλήσει πέρυσι στην Σπάρτη τον Σπύρο Παπαδάκο (πρώην μέλος της ΚΕΔ), που ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Β΄ Εθνική.

Το συγκεκριμένο στοιχείο, μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Για αυτόν τον λόγο δεν αποκλείεται ο Σ. Παπαδάκος να κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση.

Κορυφαία ποδοσφαιρικά πρόσωπα

Ο Αλέξης Κούγιας, από την πλευρά του, σημείωσε πως δεν θα καταθέσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, το υλικό που έχει στη διάθεσή του, καθώς έχει αρχίσει ήδη η προκαταρκτική εξέταση και είναι μυστική.

Τόνισε, όμως, ότι με την τρίτη κασέτα που φημολογείται πως υπάρχει, προστίθενται νέα κορυφαία πρόσωπα του ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη υπόθεση…
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ