Facebook Pixel Είναι ακόμα… ζωντανός
Life
| 2011-03-12 20:11:00

Είναι ακόμα… ζωντανός

Είναι ακόμα… ζωντανός

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Αστέρας που παλεύει για τη σωτηρία του! Με γκολ του Μπαρτολίνι, ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90’, οι Αρκάδες κατάφεραν να νικήσουν 2-1 τον Ολυμπιακό του Βόλου και να παραμείνουν ζεστοί στη μάχη της παραμονής.
 

Νίκης παραμονής πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-1 των «ερυθρόλευκων» και με το τρίποντο έφτασαν τους 28 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό με τον Αστέρα να κυνηγάει από νωρίς το γκολ, το οποίο ήρθε στο 16’ με τον Αντριάν Μπαστία να σημειώνει το 1-0. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση και πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Αρκάδων, έφεραν το ματς στα ίσια με τον Σολάκη στο 23’.

Στις αρχές της επανάληψης, ο ρυθμός έπεσε αισθητά με αποτέλεσμα για ένα 10λεπτο να μην πραγματοποιηθεί καμία αξιόλογη φάση. Ο Αστέρας άρχισε να ξυπνάει από το 60’ και μετά όπου πραγματοποίησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά καμία από αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τους γηπεδούχους να απειλούν αλλά να μην καταφέρνουν να... πιουν νερό. Τελικά ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’, ο Μπαρτολίνι έδωσε τη λύση για το τελικό 2-1, το οποίο δίνει το δικαίωμα στην ομάδα της Τρίπολης να ελπίζει για τη σωτηρία της.
 

92' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

89' Γκολ για τον Αστέρα! Ο Μπαρτολίνι με κοντινή κεφαλιά πετυχαίνει το 2-1!

83' Φοβερή απόκρουση του Γιαπούκοβιτς σε δυνατό σουτ του Φρανκού.

79' Αλλαγή για τον Βόλο: Ο Μπρέσκα μέσα, ο Ακόστα έξω.

77' Αλλαγή για τον Αστέρα: Ο Φορτούνης στη θέση του Ροζέριο.

73' Ωραίο σουτ του Φρανκού η μπάλα πέρασε λίγο πιο πάνω από το δεξιά συμβολή των δοκών του Γιαπούκοβιτς.

69' Αλλαγή για τον Βόλο: Ο Ζαραδούκας αντί του Νέμεθ

67' Ο Αρσενίεβιτς μόνος του απέναντι από τον Γιακούποβιτς, άργησε να σουτάρει όμως και έδωσε το δικαίωμα στον Τομάς να κάνει την προβολή και να μπλοκάρει το σουτ του. Οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν στη συνέχεια της φάσης για πέναλτι και συγκεκριμένα για ανατροπή του Παπάζογλου από τον Σανκαρέ.

61' Κεφαλιά του Μπαρτολίνι από το ύψος του πέναλτι, η προσπάθειά του καταλήγει στην πάνω πλευρά των διχτύων του Γιακούποβιτς.

59' Σουτ του Μάρτινς περίπου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Σανκαρέ αντί του Μπαρτολίνι

45' Λήξη ημιχρόνου

34' Αλλαγή για τον Αστέρα,ο Φρανγκό στη θέσηξ του Ουντότζι.

29' Αλλαγή για τον Αστέρα, ο Ρούμπιλ αντί του Αργυρόπουλου.

25' Τετ α τετ του Νέμεθ με τον Αναστασόπουλο, ο τερματοφύλακας του Αστέρα έσωσε τους Αρκάδες από το 1-2...

23' Γκολ για τον Βόλο: Μέτά από Εξαιρετική σέντρα του Ακόστα από τα αριστερά, ο Σολάκης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έφερε το ματς στα ίσια.

16' Γκολ για τον Αστέρα! Ύστερα από προσπάθεια του Ουντότζι από αριστέρα, ο Νιγηριανός έβγαλε πάσα στο κέντρο της περιοχής, ο Μπαστία έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0! Δεύτερο γκολ του Μπαστία τη φετινή σεζόν...

9': Πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπαικό Βόλου. Καλό σουτ του Σολάκη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

5' Πρώτη σχετικά καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Ουριμπάρι σέντραρε από τα δεξιά, ο Ροζέριο από καλή θέση πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

1' Έναρξη αγώνα

Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (29' Ρούμπιλ), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Αρσενίεβιτς, Ουντότζι (34' Φρανκού), Μάρτινς, Παπάζογλου

Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ρόκας, Ντολεζάι, Τομάς, Σέλεσι, Μπερτόλντι (46' Σανκαρέ), Ακόστα, Αλβαρες, Ουμπίντες, Νέμεθ, Σολάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags