Facebook Pixel Πριν τη ρεβάνς, προέχει η νίκη με Καβάλα
Life
| 2011-03-12 17:53:00

Πριν τη ρεβάνς, προέχει η νίκη με Καβάλα

Πριν τη ρεβάνς, προέχει η νίκη με Καβάλα

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ κόντρα στη μακεδονική ομάδα, μία αναμέτρηση η οποία προέχει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ!

Επειδή δεν αρκεί μια νίκη με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να φτάσει η ΑΕΚ στους στόχους που της έχουν απομείνει, θα έλεγα πως είναι απαραίτητη η αυτοσυγκέντρωση και η σοβαρότητα και στο ματς με την Καβάλα.

Για να μην βρεθεί σε δυσάρεστη θέση η «Ένωση» και με δεδομένο πως η ρεβάνς στην Τούμπα είναι ανοικτή, δεν υπάρχουν περιθώρια για ροτέισον σε μεγάλο βαθμό.

Ο Χιμένεθ είναι υποχρεωμένος -από τη στιγμή τουλάχιστον που φάνηκε να βρίσκεται μια καλή ενδεκάδα- να μην αλλάξει πολλά πράγματα.

Με την υποσημείωση βέβαια ότι η Καβάλα, είναι έτσι κι αλλιώς πιο γρήγορη ομάδα από τον ΠΑΟΚ -με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το ματς αυτό, κατά την άποψη μου, θα είναι πιο δύσκολο από εκείνο με τον «δικέφαλο του Βορρά» την προηγούμενη εβδομάδα.

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα σε πολλές υποχρεώσεις, αλλά η ΑΕΚ δεν μπορεί να μην ασχολείται με τα μεταγραφικά του καλοκαιριού. Πιστεύω πως με την προοπτική του περιορισμένου μπάτζετ που υπάρχει για τη νέα σεζόν, η «Ένωση» δεδομένα θα πρέπει να γνωρίζει ποιες πόρτες θα πάει να χτυπήσει -και ειδικά στην ελληνική αγορά. Λύσεις καλές και φθηνές μπορεί να βρει, ειδικά αν κάνει νωρίς τα κουμάντα της.

Τουλάχιστον κατ’ αυτή την έννοια, φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα -αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει νωρίς και το τοπίο με τον Μανόλο Χιμένεθ. Κι αυτό θα συμβεί μόνο αν γίνει μια ειλικρινής συζήτηση, με τις προθέσεις όλων να πέφτουν πάνω στο τραπέζι.

Για το θέμα του Μπλάνκο ίσως να χρειαστεί να κάνουμε υπομονή ακόμα. Επειδή δεν έτυχε να το σχολιάσω και επειδή πολλές φορές μέσα σε αυτό το διάστημα ήμουν καυστικός με την διοίκηση, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή ήταν η πρόταση που περίμενα από την αρχή, ώστε να μην υπάρχει αυτή η παραφιλολογία -και για όλον αυτόν τον καιρό- με το θέμα.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags