Facebook Pixel Φεύγουν από την Ελλάδα Γαρμπή-Σχοινάς
Life
| 2011-03-13 16:57:00

Φεύγουν από την Ελλάδα Γαρμπή-Σχοινάς

Φεύγουν από την Ελλάδα Γαρμπή-Σχοινάς

Ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα οι Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως δεν γουστάρει άλλο! 

«Το οργανώνω εδώ και καιρό για να μπορέσουμε να αποδράσουμε στο εξωτερικό», λέει ο γνωστός τραγουδιστής και προσθέτει: «Δεν γουστάρω καθόλου που μένω στην Ελλάδα».

Έχοντας συμπληρώσει 14 χρόνια γάμου με την Καίτη Γραμπή, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να περνάνε κρίση στη σχέση τους: «Εμείς είμαστε μια χαρά. Υπάρχει όμως ένας δημοσιογράφος που δεν μας γουστάρει και από αυτόν έχουν ξεκινήσει πάρα πολλά πράγματα».

Αυτό που κρατά μέχρι σήμερα το γάμο τους ζωντανό είναι: «Πάνω απ’ όλα ο σεβασμός. Ο διάλογος και η αλήθεια. Έχουμε μια πολύ ήρεμη θάλασσα και δεν γουστάρουμε για κανένα λόγο να πετάμε μέσα πετραδάκια και κοτρόνες».

Μιλώντας στο περιοδικό «Radar», παραδέχεται ότι ποτέ δεν ένιωσε να επισκιάστηκε από την δημοτικότητα της Καίτης Γαρμπή: «Ήταν επιλογή μου. Ενώ ήμουν απ’ αυτούς που έλεγα στους νεότερους καλλιτέχνες “δεν θα παντρευτεί κανείς και δεν θα βγάλει στη δημοσιότητα αμόρε” μετά ερωτεύεσαι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Κι έτσι έγινε. Την οικογένεια μου την βάζω πάνω απ’ όλα».

Επιλογή του ήταν να εξαφανιστεί και από το τραγούδι για κάποια περίοδο: «Επέλεξα να σταματήσω, αλλά είχε το στούντιο μου κάτω από το σπίτι και έκανα πράγματα που μου άρεσαν. Δεν θέλαμε ο μικρός να μεγαλώσει με μια ξένη γυναίκα, κι επειδή η Καίτη τότε δούλευε περισσότερο, και είχε μεγαλύτερη πορεία στο χώρο, αποφασίσαμε να μείνω εγώ σπίτι».

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags