Facebook Pixel «Εκατέρωθεν λάθη από τον διαιτητή»
Life
| 2011-03-13 19:21:00

«Εκατέρωθεν λάθη από τον διαιτητή»

«Εκατέρωθεν λάθη από τον διαιτητή»

Η διαιτησία διαμόρφωσε το τελικό μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΛ, υποστήριξε ο τεχνικός των Λαρισαίων, Νίκος Κωστένογλου, κάνοντας λόγο για «εκατέρωθεν λάθη».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την συγκινητική και μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είχαν μεγάλο ψυχικό σθένος, αυτοσυγκέντρωση και κατάφεραν να μειώσουν, να ισοφαρίσουν και αντικειμενικά πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσει η Λάρισα.

Θεωρώ καθοριστική τη φάση του γκολ που πετύχαμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής το ακύρωσε. Θεωρώ ότι έγιναν εκατέρωθεν λάθη από το διαιτητή. Το πρώτο γκολ όμως είναι καθοριστικό. Μας έκοψαν τη δυνατότητα να προηγηθούμε, όπως έγινε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που δε μας δόθηκε πέναλτι».

Ο Νίκος Κωστένογλου ρωτήθηκε για το πέναλτι που κέρδισε η Λάρισα, και απάντησε: «Σας είπα, έγιναν εκατέρωθεν λάθη. Εγώ από τον πάγκο θεωρώ ότι ήταν. Όπως θεωρώ ότι έπρεπε να μετρήσει το δικό μας γκολ. Η μπάλα έφτασε στα δίχτυα όταν ο διαιτητής σφύριξε. Για τα υπόλοιπα λάθη, σας απάντησα. Επίσης, θεωρώ υπερβολή τη φάση της κόκκινης κάρτας στο δικό μας παίκτη. Δεν έγινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έβρισε αντίπαλο, δεν απώθησε κάποιο παίκτη, είπε κάτι αόριστα και ούτε καν προς την κερκίδα. Την θεωρώ υπερβολική αντίδραση».

Σχετικά με την αποβολή του Νταμπίζα: «Θεωρώ ότι ο Νταμπίζας είναι ένας ευπρεπέστατος και πολύ σοβαρός ποδοσφαιριστής, έχει δείξει ποιος είναι και ξέρουμε τι έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον κόσμο του Πανιωνίου, το ξαναλέω. Σε κάποιο πρόσωπο που μπορεί να ήταν στην κερκίδα ίσως, στον κόσμο του Πανιωνίου όχι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags