Facebook Pixel Ούτε λόγος για το σύστημα…
Life
| 2011-03-13 22:02:00

Ούτε λόγος για το σύστημα…

Ούτε λόγος για το σύστημα…

Χαρούμενος με τη νίκη της ΑΕΚ και το γκολ που πέτυχε ήταν ο Νάτσο Σκόκο μετά το ματς με την Καβάλα, αλλά δεν έδωσε καμία απάντηση, όταν ρωτήθηκε για το σύστημα που προτίμησε σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ερωτήθηκε τέσσερις φορές για το σύστημα που ακολούθησε σήμερα ο Ισπανός τεχνικός αλλά δεν έδωσε καμία απάντηση.

«Από το πρώτο λεπτό η ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά, πάλεψε για να σκοράρει και δεν έχει σημασία πότε μπήκε το γκολ, αν ήρθε στην αρχή ή στο 90'. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, δουλεύουμε σωστά και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει σε μία καυτή έδρα. Νιώθω πολύ καλά, σκοράρω, είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πάει καλά η ομάδα. Κοιτάμε μπροστά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε την πρόκριση στον τελικό», ήταν η δήλωση του «υδραυλικού».

Υπενθυμίζεται ότι στο 4-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Σκόκο είχε δηλώσει ότι επιτέλους έπαιξε μετά από 2,5 χρόνια στη θέση του… Μήπως τελικά του την είπανε από τη διοίκηση για αυτή τη δήλωση που έκανε;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags