Facebook Pixel Διαιτησία, μαϊμούδες και… Κούλα
Life
| 2011-03-13 23:09:00

Διαιτησία, μαϊμούδες και… Κούλα

Διαιτησία, μαϊμούδες και… Κούλα

Βαριά κριτική κατά της διαιτησίας του Κωνσταντινέα ασκούν τα «ερυθρόλευκα» Μέσα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να στεφθεί πρωταθλητής στην Τούμπα, αλλά σύμφωνα με τον «ερυθρόλευκο» Τύπο, η… στέψη μετατέθηκε στο ματς με την ΑΕΚ την άλλη Κυριακή… Στο στόχαστρο των ολυμπιακών Media έχει βρεθεί ο διαιτητής του ματς, καθώς και ο Ούγκο Πάρντο, με τη γκάφα του οποίου προήλθε η ισοφάριση του ΠΑΟΚ!

Katimagiko.gr

Koύπα με την Κούλα

Η μπάλα, ο Πάρντο και ο Κωνσταντινέας τιμωρούν. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το ματς 3-0 στο ημίχρονο και έχασε 2-1 από τον ΠΑΟΚ, σε μια Τούμπα που η εκτέλεση γινόταν... ηρωική πράξη. Στέψη με την ΑΕΚ...

Redplanet.gr

ΜαϊμούδεςστηνΤούμπα

Η στέψη του Ολυμπιακού πήρε παράταση μία εβδομάδα (στον αγώνα που έπεται με την ΑΕΚ) ελέω Κωνσταντινέα. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα χάρη σε πέναλτι-μαϊμού που έδωσε στους γηπεδούχους ο ανεκδιήγητος Κωνσταντινέας.

Rednews.gr

Μετάθεση στέψης

Τα εύκολα λάθη και η διαιτησία έδρας στέρησαν από τον Ολυμπιακό την πρώτη ευκαιρία που είχε για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, ενώ προηγήθηκαν με τον Τζιμπούρ.

Gavros.gr

Λάθη και διαιτησία

Παράταση στη στέψη για τον Θρύλο που μπορεί να ήταν κακός, αλλά ηττήθηκε χάρη σε ένα ανύπαρκτο πέναλτι με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags