Facebook Pixel Ο κόσμος γουστάρει «Iron Mike»
Life
| 2011-03-14 00:16:00

Ο κόσμος γουστάρει «Iron Mike»

Ο κόσμος γουστάρει «Iron Mike»

Γράψαμε πριν από λίγες ώρες για την υψηλή τηλεθέαση που είχε ο αγώνας του Ζαμπίδη.

Μήπως, όμως, υπάρχουν κι άλλες προεκτάσεις σ’ αυτό; Ο Ζαμπίδης είναι one man show. Από τους λίγους που έχουν απομείνει πια στην Ελλάδα σε ατομικά σπορ. Και είναι ένα αγαπητό πρόσωπο στο πανελλήνιο. Όλοι τον έχουν μάθει, όλοι τον ξέρουν πια.

Οταν καταφέρνει να γεμίζει στάδια και ο κόσμος να καρφώνεται στην τηλεόραση για να τον δει για έναν αγώνα κικ μπόξινγκ, που δεν είναι δα κι από τα προβεβλημένα σπορ στην χώρα μας, φαίνεται και η ανάγκη των φιλάθλων για κάτι διαφορετικό.

Μήπως έχει μπουχτίσει κάπου και ο κόσμος από το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο, άντε και λίγο μπάσκετ; Και μήπως υπάρχουν κι αυτοί που έχουν απηυδήσει από την μπόχα με τις κασέτες, τις διαιτησίες κι όλα αυτά;

Ενας αγώνας – σόου με έναν αθλητή υψηλού επιπέδου σαν τον Ζαμπίδη, η αναμέτρηση με έναν αξιόλογο Τούρκο αντίπαλο και να, που αμέσως δημιουργήθηκε η συνταγή της επιτυχίας. Ο Iron Mike, όμως, έχει κάνει πάταγο και στο παρελθόν με ανάλογες εμφανίσεις του. Δεν είναι τυχαίο αυτό που συνέβη πάλι.

Αν, λοιπόν, ένα γεγονός προσφέρει εγγυημένο θέαμα, τότε αποδεικνύεται ότι ο φίλαθλος κόσμος θα το στηρίξει. Ίσως κι επειδή κάπου έχει κουραστεί από τη μονοτονία να βλέπει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Αυτό ας το σκεφτούν όσοι ασχολούνται με διάφορα σπορ. Μπορεί κι αυτοί να πάρουν ένα κομμάτι της πίτας αν μπορέσουν να προσφέρουν κάτι λαμπερό κι ωραίο στον θεατή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags