Facebook Pixel Στο νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς
Life
| 2011-03-14 10:27:00

Στο νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς

Στο νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς

Νέα περιπέτεια για τον Σάκη Μπουλά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση, σχεδόν αναίσθητος.

Μεγάλη λαχτάρα για τους συγγενείς και στενούς φίλους του Σάκη Μπουλά η νέα περιπέτεια της υγείας του. Ο δημοφιλής ηθοποιός και ερμηνευτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Πέμπτη στο ΚΑΤ από οικείους του σε κρίσιμη κατάσταση και σχεδόν αναίσθητος.

Το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του, τα πολύωρα γυρίσματα για το «50-50» αλλά και οι παραστάσεις του στην «Άκτή Πειραιώς» γονάτισαν τον χαρισματικό καλλιτέχνη που νοσηλεύεται στη Νευρολογική Μονάδα του Νοσοκομείου.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με την «Εσπρέσο» ο Σάκης Μπουλάς ενώ βρισκόταν στο σπίτι του ένιωσε έντονη δυσφορία. Αμέσως επικοινώνησε με οικείο του πρόσωπο, που όταν πήγε στο σπίτι του καλλιτέχνη, τον βρήκε μισολιπόθυμο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ. Σήμερα ο κ.Μπουλάς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά προληπτικά εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και καλή διατροφή.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ενώ ο Σάκης Μπουλάς βρισκόταν στο νοσοκομείο, το Σάββατο το μεσημέρι εμφανιζόταν σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Mega για την υγεία, όπου μιλούσε για το έμφραγμα που είχε πάθει πριν από λίγα χρόνια.

«Δεν φοβήθηκα. Μετά το χειρουργείο είχα δίπλα μου φίλες μου. Βγήκαμε έξω, εγώ ήμουν με τις γάζες. Είχα ρωτήσει τον γιατρό αν υπάρχει πρόβλημα, όπως επίσης αν μπορώ να κάνω σεξ», περιέγραφε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο 56χρονος ηθοποιός.

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags