Facebook Pixel Στον… δρόμο για την Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-14 17:31:00

Στον… δρόμο για την Τούμπα!

Στον… δρόμο για την Τούμπα!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τις… κιτρινόμαυρες ετοιμασίες εν όψει του αγώνα της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη, καθώς και για τις επιλογές Χιμένεθ!

Το ματς με την Καβάλα πέρασε και έρχεται η Τούμπα… Αισθάνομαι πάντα όμορφα όταν φτάνει η στιγμή που θα ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσω έναν αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Μελαγχολώ λίγο βέβαια, μια και όταν φτάνω στη συγκεκριμένη έδρα θυμάμαι (λίγο μια και για μένα το γήπεδο της Ενωσης στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν συγκρινόταν με κανέναν) από το πιο όμορφο «κιτρινόμαυρο σπίτι»…

Επιπροσθέτως θα συναντήσω φίλους, καλούς όμως και θα είμαι μαζί τους πριν και μετά τον αγώνα, για να περάσουμε καλά, να χαρούμε που βρεθήκαμε και να εκμεταλλευτούμε την επίσκεψή μου στην Θεσσαλονίκη για ένα ακόμη ματς της Ενωσης με τον ΠΑΟΚ. Ετοιμάζουμε λοιπόν βαλίτσα και πετάμε για Θεσσαλονίκη προκειμένου να δούμε το πιο κρίσιμο τεστ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν. Θα έρθουν κι άλλα παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες με τις κοινές ρίζες, όμως κανένα δεν θα είναι όπως αυτό που έρχεται την Τετάρτη.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags