14/03/11 - 20:29

Για Κυριακή λέγανε, την Τρίτη θα έρθει…

Δύο μέρες παράταση πήρε το ταξίδι του Άρναρ Γκρέταρσον ο οποίος βρέθηκε το σαββατοκύριακο στη Γαλλία για να τσεκάρει από κοντά μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ…

Για Κυριακή λέγανε, την Τρίτη θα έρθει…
41.599views 0shares

Ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ήταν να γυρίσει την Κυριακή, αλλά είπε να παρακολουθήσει και το παιχνίδι της Δευτέρας μεταξύ Λε Μαν και Νιμ για τη Β’ κατηγορίας της Γαλλίας, στο οποίο υπάρχουν και εκεί κάποιοι… φτηνοί ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στους «κιτρινόμαυρους».

Μόλις γυρίσει από Γαλλία ο Γκρέταρσον θα δώσει αναφορά στον Χιμένεθ για τις περιπτώσεις που είδε και ο Ισπανός θα αποφασίσει αν θα αποκτηθούν το καλοκαίρι.

Το σίγουρο έιναι ότι ο Ισλανδός πρέπει να δικαιολογήσει κάπως το μισθό του. Mπήκε ο Μάρτιος, κλείνει χρόνο στην ΑΕΚ και ακόμα δεν έχει έρθει κανένας παίκτης που έχει προτείνει… Αλλά είπαμε, η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» θέλει ποδοσφαιριστές, όχι ψαράδες…

Πρέπει να το προσέξουν αυτό στην ΑΕΚ, γιατί οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αρχίσει και αναρωτιούνται, αν τελικά ο Γκρέταρσον κάνει δουλειά ή ταξίδια αναψυχής.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ