Facebook Pixel «Δέρνουν τους διαιτητές γιατί δεν τήρησαν τη συμφωνία»
Life
| 2011-03-14 21:21:00

«Δέρνουν τους διαιτητές γιατί δεν τήρησαν τη συμφωνία»

«Δέρνουν τους διαιτητές γιατί δεν τήρησαν τη συμφωνία»

Ο άνθρωπος των τελευταίων ημερών, Σωτήρης Βοργιάς, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε εκ νέου στο σκάνδαλο με τις κασέτες, τόνισε πως οι διαιτητές τρώνε φέτος ξύλο επειδή δεν τήρησαν τις… συμφωνίες, ενώ πρόσθεσε πως προσφέρουν θέσεις στον Δαλούκα στις Εθνικές ομάδες για να μην μιλήσει!

Ο πρώην διαιτητής που έφερε στην επιφάνεια το... casetagate μίλησε στο "Κανάλι Ενα" (90,4 FM) για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

- Για τους Έλληνες διαιτητές τόνισε: "Έχουμε καλούς διαιτητές και σε υψηλό επίπεδο, όμως έχουν πάρει άσχημο δρόμο με τις πιέσεις που δέχονται. Και αυτό γιατί πιστεύουν ότι αν δεν ακούσουν αυτά που τους λένε οι ισχυροί δεν θα παίξουν. Θα πρέπει να κλείνουν τα αυτιά τους και να παίζουν κανονικά το παιχνίδι τους. Εγώ τους είχα κάνει εξήγηση ότι το άσπρο μαύρο δεν το κάνω.

Όλοι  οι καλοί διαιτητές που έδιωξαν, Ψυχομάνης, Φασόλης, Κολοκυθάς, Κεφαλάς, Νικάκης δεν είναι σήμερα καν παρατηρητές. Πάνε παρατηρητές όσοι τους έδιωξαν νωρίς, γιατί τους προσφέρουν αυτήν την θέση με 500 ευρώ το παιχνίδι, για να κάνουν συγκαλύψεις.

Οι Έλληνες διαιτητές έχουν φάει ξύλο αυτήν τη χρόνια όσο δεν έχουν φάει τα τελευταία τριάντα χρόνια .Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι αυτοί κάτι δεν έχουν τηρήσει και τρώνε το ξύλο... Δεν χτυπάνε εσένα και εμένα. Εμείς δεν κάναμε καμία συμφωνία και δεν την τηρήσαμε. Γιατί να μας πειράξουν;"

- Για την Πολιτεία: "Στην Αυστραλία η πολιτεία διέκοψε το πρωτάθλημα για έξι μήνες και ξεκίνησε από την αρχή, όπως και στην Ιταλία. Σε εμάς βγαίνουν οι Μπιτσαξής, Νικητιάδης και λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο. Καλά που τα λένε αυτά, ποιον κοροϊδεύουν, τον Έλληνα φίλαθλο;

Πώς είναι αυτοδιοίκητο το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που το επιχορηγείς με 3,5 εκατομμύρια ευρώ! Τα γήπεδα εδώ είναι άδεια και αυτοί επιχορηγούν αυτό το πρωτάθλημα και όλα αυτά που γίνονται".

- Για τον Κ. Βασσάρα για  τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι "ο Βοργιάς απέτυχε στις εξετάσεις παρατηρητών, γι' αυτό τα κάνει αυτά", είπε: "Εγώ εξετάσεις έδωσα, όμως ο κ. Βασσάρας δεν με ενημέρωσε πότε για τα αποτελέσματα. Εγώ αυτά που λέω τώρα, τα λέω από την αρχή του χρόνου και έχω στείλει τρεις επιστολές στον κ. Πιλάβιο. Ο Βασσάρας βρήκε σαν δικαιολογία να πει τώρα ότι απέτυχα, ενώ εγώ δεν έχω ειδοποιηθεί για να δώσω εξετάσεις σε δεύτερο βαθμό...

Καλοί διαιτητές δεν πάνε να δώσουν εξετάσεις για παρατηρητές , γιατί ξέρουν ότι θα τους κόψει. Εγώ πήγα για να επιβεβαιώσω αυτό που μου έλεγαν οι άλλοι. Οι εξετάσεις είναι  εύκολες, ποιο είναι το οφσάιντ και κάτι τέτοια. Εγώ έμαθα ότι κόπηκα από δηλώσεις του Βασσάρα στον αέρα και αυτό είναι προσωπικό δεδομένο. Δεν λέγεται έτσι όπως το είπε και δεν έχει καμία βάση".

Για τη συνάντηση Πιλάβιου-Δαλούκα: "Ο Δαλουκας όταν τέλειωσε από την προανάκριση πήγε στο δικηγορικό γραφείο του πρόεδρου της ΕΠΟ κ. Πιλάβιου. Την προηγούμενη Πέμπτη πριν ξεκινήσουν τα... όργανα συναντήθηκαν στο Χίλτον. Και λέω εγώ, ότι ο δεύτερος μάρτυρας έχει συνάντηση με τον τρίτο. Γιατί; Του τάζουν να τον κάνουν μάνατζερ σε  Εθνικές  ομάδες. Να τον επαναφέρουν για να μη μιλήσει. Ο κ. Πιλάβιος διέψευσε μόνο την συνάντηση στο γραφείο του. Όχι τη συνάντηση στο Χίλτον, γιατί εκεί είχε γίνει κράτηση δωματίου. Όπως ο Μπέος πήγε στη Σπάρτη και συνάντησε παράγοντα που τον απειλούσε. Έμεινε στο ξενοδοχείο «Μανιάτη» και φάγανε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Τους είδαν αρκετοί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags