Facebook Pixel "Ας το βάλει κι ο Χιμένεθ"
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-14 23:06:00

"Ας το βάλει κι ο Χιμένεθ"

"Ας το βάλει κι ο Χιμένεθ"

Ο Νίκος Γεωργέας μιλά για τα καλά και τα κακά της ΑΕΚ, το τέλος της καριέρας του και τον κρίσιμο επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Γεωργέας, λίγες πλέον ώρες πριν από τον κρίσιμο επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, μιλάει στογια τη δεκαετή πορεία του στην ΑΕΚ, την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στο "Δικέφαλο" και το γκολ - πρόκριση στην Τούμπα, το οποίο όπως λέει χαρακτηριστικά: "ας το βάλει κι ο Χιμένεθ, αρκεί να προκριθούμε".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Γεωργέα:

-Για τον ΠΑΟΚ: "Παίξαμε ήδη δύο φορές με τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, γιατί αυτό το ματς Κυπέλλου είναι τελικός. Μετά το 0-0 στο ΟΑΚΑ θα παίξουμε για το γκολ και την πρόκριση. Πιστεύω να τα καταφέρουμε την Τετάρτη και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στον τελικό. Το θέλουμε για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας."

-Για το αν θα είναι ευχαριστημένος με το Κύπελλο: "Δεν μπορεί όταν παίζεις στην ΑΕΚ να είσαι ευχαριστημένος μόνο με το Κύπελλο, αλλά είναι κάτι και αυτό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχει πολλά χρόνια να πάρει κάποιο τίτλο. Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο."

-Για το 0-0 στο Κύπελλο και το 4-0 στο πρωτάθλημα: "Στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ήρθε για το μηδέν και τα κατάφερε. Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Στο πρωτάθλημα έφαγε γρήγορα γκολ και ανοίχτηκε. Ελπίζω τώρα στην Τούμπα ο αγώνας να έχει την εξέλιξη που είχε το ματς πρωταθλήματος."

-Για το αν τον φοβίζει η Τούμπα: "Όχι, τι να με φοβίζει. Μπάλα παίζουμε. Θα πάμε εκεί όλα τα παιδιά για να κερδίσουμε και να προκριθούμε."

Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.-Για το στοιχείο που θα δώσει την πρόκριση στην ΑΕΚ: "Δεν το ξέρω. Μακάρι να το ήξερα από πριν... Κανείς δεν γνωρίζει από πριν τί θα γίνει. Οδηγός μας πρέπει να είναι το 4-0. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να πάμε τελικό για να το πάρουμε."

-Για τη δική του παρουσία φέτος: "Η χρονιά δεν μου πήγε πολύ καλά. Είχα πολλούς τραυματισμούς φέτος αλλά έβαλα και τα πρώτα μου γκολ με την ΑΕΚ. Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Μπορώ να παίξω ένα χρόνο ακόμα. Μ' αρέσει να παίζω για την ΑΕΚ. Μ' έχει αγαπήσει ο κόσμος και νοιώθω πολύ ωραία."

-Για το ιδανικό κλείσιμο της χρονιάς: "Είναι ό,τι καλύτερο να πάρουμε το Κύπελλο και μετά να πάμε στα πλέι–οφ να πάρουμε 2η θέση."

-Για τις καλύτερες στιγμές που έχει ζήσει στην ΑΕΚ: "Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και είναι πολλά τα κακά και τα άσχημα που έχω ζήσει στην ομάδα. Έχω περάσει τα πάντα. Από την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι τραυματισμούς και δύσκολες αγωνιστικά στιγμές."

-Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι τιμή και χαρά μου να παίζω στην ΑΕΚ. Δεν προσποιούμαι, είναι πραγματικότητα. Τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο και χαίρομαι όταν ακούω το σύνθημα με το όνομα μου."

-Για το αν πιστεύει πως θα προκριθεί η ΑΕΚ με δικό του γκολ: "Ας μην το βάλω εγώ το γκολ, ας περάσουμε στον τελικό και ας το βάλει και ο Χιμένεθ."

ΠΗΓΗ: www.contra.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags