Facebook Pixel «Δεν έχει σημασία ποιος μιλάει με τον Μπέο»
Life
| 2011-03-14 23:40:00

«Δεν έχει σημασία ποιος μιλάει με τον Μπέο»

«Δεν έχει σημασία ποιος μιλάει με τον Μπέο»

Ο Αλέξης Κούγιας στην συνέχεια της εκπομπής «Δίκη την Δευτέρα» επανέλαβε πως δεν πρόκειται να πει ποιος είναι ο συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου στις περιβόητες κασέτες, αφού δεν έχει σημασία, ενώ σημείωσε, πως πρόκειται για δημοσιογράφου του κυκλώματος.
 

Ο Κούγιας ανέφερε αρχικά: «Άκουσα μία πρώτη κασέτα (σ.σ. την περιβόητη τρίτη κασέτα εννοεί) τα Χριστούγεννα. Σε αυτή μιλάνε σημαντικά πρόσωπα, που λένε για τα όσα έχουμε ακούσει από τις κασέτες μέχρι τώρα.

Περίμενα αυτός που με κάλεσε να ακούσει τις κασέτες να κάνει κάτι, αλλά δεν έκανε. Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα και για αυτό δεν λέω ποιος είναι. Πήγα σε τεχνικούς και μου είπαν πως αυτά τα cd είναι αντιγραφή από δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι. Δεν είναι συρραφή, αλλά ελεύθερη ροή».

Όσον αφορά για τον συνομιλιτή του Αχιλλέα Μπέου, τόνισε: «Υπάρχει απέναντι δημοσιογράφος του κυκλώματος. Αυτή είναι η πληροφόρησή μου. Αλλά δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο συνομιλητής. Μόνος του τα λέει ο Μπέος. Αν ο άλλος είναι ακροατής και δεν συμμετέχει στις κακουργηματικές πράξεις που λέει ο Μπέος, δεν έχει σημασία.

Ας αφήσουμε το κομμάτι της Μακάμπι και πάμε στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός. Εκεί ο Αχιλλέας λέει ότι μίλησε με τον Δαλούκα και του είπε ότι μπορεί να βάλει τον Κάκκο, αλλά θα βάλω εσένα για να σφυρίξει 52-48 τα κουκούτσια στον Άρη».

Στην συνέχεια ο Κούγιας επανέλαβε όσα έχουν γίνει γνωστά από τις πρώτες δύο κασέτες…

Λίγο αργότερα τόνισε: «Το σημαντικό είναι να ανοίξει το στόμα του κάποιος... Ακούω τον κ. Μπέο να μιλάει για το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας και λέει έχετε καμία απόδειξη; Το ίδιο και για τα στημένα παιχνίδια... Τώρα όμως υπάρχουν αποδείξεις. Υπάρχει μάρτυρας, που είμαι εγώ».

Όσον αφορά τον εισαγγελέα, τόνισε: «Έχω δώσει το πρωτότυπο υλικό στον εισαγγελέα κύριο Σιμιτζόγλου»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags