Facebook Pixel Βουλευτής Λάρισας κατά Μπέου!
Life
| 2011-03-14 23:56:00

Βουλευτής Λάρισας κατά Μπέου!

Βουλευτής Λάρισας κατά Μπέου!

Ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Έκτωρ Νασιώκας, του νομού Λαρίσης, με ερώτησή του στην Βουλή τάχθηκε εναντίον του Αχιλλέα Μπέου και των ενεργειών του.

Σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Έκτορας Νασιώκας είπε:

«Τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες, Κυριακή 13-3-2011, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίως η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, στην επίσημη ανακοίνωσή της, αναρωτιέται, εάν 'θα τιμωρηθεί εκείνος που επί 90 λεπτά έβριζε τον αρχηγό της ομάδας και την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του και την πόλη της Λάρισας'.

Ο μόνιμος εκπρόσωπος της επίδειξης ανηθικότητας και τραμπουκισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να προκαλεί με τη χυδαία συμπεριφορά του, όχι μόνο την ομάδα, αλλά ολόκληρη την πόλη της Λάρισας και τους χιλιάδες πιστούς φίλους της ΑΕΛ. Και όλα αυτά, ενώ έχουν προηγηθεί, πριν το παιχνίδι του α’ γύρου στον Βόλο, η απαγόρευση -με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου- της εισόδου στην πόλη του Βόλου, Λαρισαίων πολιτών (φιλάθλων και μη) και πριν λίγο καιρό εμπρηστικές δηλώσεις και γελοίες ανακοινώσεις Tύπου μετά τον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΛ στη Λάρισα, για τις οποίες έχει τιμωρηθεί με επίπληξη και υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεων από την ΕΠΟ. Και να μην ξεχνάμε, ότι πριν μερικά χρόνια του στερήθηκαν τόσο η φίλαθλη ιδιότητα, όσο και το δικαίωμα να κατέχει εταιρικά αξιώματα.

Επίσης, ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου απαγορεύεται η ενεργός ενασχόλησή του με οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ κι όμως εκείνος είναι παντού, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων: στην προπόνηση των παικτών της ΠΑΕ Πανιώνιος, στην κερκίδα βρίζοντας χυδαία τους ποδοσφαιριστές, στη φυσούνα και τα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης μετά από τον χθεσινό αγώνα, σε κασέτες που μιλούν για διαιτητές και αφορούν αγώνες άλλων ομάδων.

Όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, από την UEFA μέχρι την Superleague και την ΕΠΟ και από τους υγιείς φιλάθλους όλων των ομάδων της χώρας μέχρι τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσ/νίκης, όλοι ασχολούνται με τον σημερινό πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τις εμπρηστικές του δηλώσεις, τη χυδαία του συμπεριφορά και τις ποικίλες δραστηριότητές του. Ήρθε η ώρα πλέον να ασχοληθεί με τις πράξεις του και η ελληνική πολιτεία, αφού οι αρμόδιοι φορείς του χώρου του ποδοσφαίρου αδρανούν.

Ερωτάται ο Υπουργός Πολιτισμού:

1. Τι προτίθεται να κάνει για να 'καθαρίσει' επιτέλους το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο από παράγοντες, όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου;

2. Ποιες θα είναι οι πρωτοβουλίες του Υπουργείου για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους -και ειδικότερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο- το φίλαθλο πνεύμα, που αρμόζει στην κοιτίδα του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας και την γενέτειρα χώρα του Ολυμπιακού ιδεώδους;».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags