Facebook Pixel «Γιατί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα»
Life
| 2011-03-15 00:36:00

«Γιατί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα»

«Γιατί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα»

Ο Περικλής Στέλλας γράφει για την υπόθεση των κασετών και γιατί εκτιμά «πως δεν θα γίνει τίποτα»

Ακούω τους περισσότερους να λένε και να ισχυρίζονται ότι αυτή τη φορά το απόστημα θα σπάσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα καθαρίσει .Επιτρέψτε μου να εκφράσω βεβαιότητα ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Και θα το αναλύσω, έστω κι αν σας κουράσω λιγάκι. Λοιπόν:

1 .Δεν υπήρξε ποτέ, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ πολιτική βούληση να μπει8 το μαχαίρι στο κόκαλο. Είτε πράσινη είναι η κυβέρνηση, είτε μπλε είναι η κυβέρνηση. Μέχρι τώρα στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι ήταν αποφασισμένοι να ρίξουν γροθιά στο μαχαίρι και το επιχείρησαν. Το αποτέλεσμα; Εξαφανίστηκαν. Τους έσβησαν από τον χάρτη.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με τις υποθέσεις Σοκ, Κούουσμα, Τάρλατς και Τόμιτς. Είπε όχι στις σκανδαλώδεις ελληνοποιήσεις και μετά από λίγες μέρες πήγε στο σπίτι του. Ο Γιώργος Φλωρίδης έφτασε μέχρι την άκρη. Έφτασε μέχρι να γκρεμίσει την παράγκα. Το ανακοίνωσε Παρασκευή απόγευμα στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και την Δευτέρα ήταν σε άλλο υπουργείο. Από τότε αγνοείται η πολιτική του τύχη. Ο Γιώργος Ορφανός ήταν αποφασισμένος να κάνει τα ίδια και ίσως περισσότερα. Το αποτέλεσμα; Δεν εκλέχτηκε καν βουλευτής στις επόμενες εκλογές και από τότε ιδιωτεύει. Πάει αυτό. Πάμε τώρα παρακάτω.

2. Γίνονται όλα αυτά στο Καραϊσκάκη και στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και λίγες ώρες αργότερα στην συνεδρίαση της σούπερ λιγκ οι μισοί ρίχνουν λευκό, οι άλλοι μισοί πηγαίνουν ανοικτά με τον Μαρινάκη και η μειοψηφία ήταν κατά. Οι ίδιες οι ομάδες δεν θέλουν την εξυγίανση. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που τις διοικούν δεν θέλουν να καθαρίσει το πράμα. Πρόσωπα και πράγματα δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, τα γνωρίζετε όλοι.

3. Ακόμη και οι πέτρες βλέπουν τα διαιτητικά όργια, αλλά η ηγεσία του ποδοσφαίρου και η ηγεσία της διαιτησίας τους προστατεύουν και τους καλύπτουν. Η τους βάζουν στο ψυγείο ή τους στέλνουν να σφυρίξουν στο Ντουμπάι. Γνωστά και εδώ σε όλους.

4. Ακούει όλη η Ελλάδα τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, ακούγεται η φωνή συγκεκριμένου ανθρώπου και αντί για να τους τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να τους αποπέμψουν από το ποδόσφαιρο τους αφήνουν να λένε και να κάνουν ότι θέλουν, να πουλάνε μαγκιά να κάνουν άνω κάτω μία χώρα. Από ανάκριση σε ανάκριση πάμε μια ζωή και από εισαγγελική έρευνα σε εισαγγελική έρευνα. Αποτέλεσμα μηδέν.

5. Ο τύπος θα γράψει την μία μέρα. Θα γράψει την άλλη, ο οπαδικός τύπος θα τα ρίξει στην κόκκινη παράγκα και ο άλλος μισός οπαδικός τύπος στην πράσινη παράγκα. Η ευθύνη και του τύπου μεγάλη. Στην Ιταλία έχουν ρίξει την Γιουβέντους και όχι την Κάτω Ραχούλα και έκαναν μια χόρτα(που λέει και ο Καίσαρης) τον αφεντικό της Γιουβέντους τον Μότζι.

Ποιος είναι λοιπόν εκείνος που πιστεύει ή ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Να σας θυμίσω το κομμένο ντοκουμέντο της ΕΡΤ; Την υπόθεση Κιάπε; Τα στημένα παιχνίδια στο μπάσκετ; Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω και εκφράζω βεβαιότητα ότι δεν θα γίνει τίποτα. Και θα συμφωνήσω με τον φίλο μου και συνάδελφο Κώστα Καίσαρη που υποστήριξε ότι έχει επέλθει ιστορικός συμβιβασμός ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και εκεί σταματούν όλα. Άντε να τη πληρώσει μόνο ένας. Και αυτός θα είναι ίσως ο Μπέος. Αυτά.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags