Facebook Pixel «Να τα βρούμε μεταξύ μας και με τον… Βύντρα»
Life
| 2011-03-15 19:55:00

«Να τα βρούμε μεταξύ μας και με τον… Βύντρα»

«Να τα βρούμε μεταξύ μας και με τον… Βύντρα»

Αισιόδοξος για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Δημήτρης Γόντικας, κάνοντας λόγο για «εκλογίκευση και συναίνεση», ενώ χαρακτήρισε "πρότυπο" τον Λουκά Βύντρα!

Στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον NOVA Σπορ FM δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον στα διοικητικά, για τον Σισέ είπε με νόημα ότι «δεν γίνεται να μην υπάρχει εκλογίκευση των δαπανών», ενώ για τον Λουκά Βύντρα και το θέμα της παραμονής του τόνισε πως «είναι το πρότυπο του αθλητή και του ανθρώπου που θέλουμε να έχουμε στον Παναθηναϊκό».

«Είναι γνωστό ότι έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια για ένα κρίσιμο δς στο τέλος Μαρτίου και στο οποίο ελπίζουμε να συμμετάσχουν τα μέλη και οι μέτοχοι. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και πως».

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο σωματείο με πολύ μεγάλη βάση φίλων. Αν δείτε τη μετοχική του σύνθεση, θα δείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που μποορύν να λύσουν αυτά τα προβλήματα.

Για μένα είναι ήδη τιμή να είναι στη θέση αυτή. Δεν μπορεί κανείς να προεξοφλήσει πράγματα. Απαιτείται συναίνεση και συνεννόηση και πιο βασικό από όλα να αποφασίσουμε για τη μεθοδολογία και πως θα υλοποιηθούν οι αποφάσεις που θα πάρουμε»

«Δεν θα γίνει κουβέντα για το θέμα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή, αλλά η ατζέντα θα έχει να κάνει με θέματα εμπορικής φύσεως. Ξέρουμε βέβαια κάποια πράγματα και το πώς θα κινηθούμε».

Για το θέμα του Βύντρα: «Υπάρχουν κάποιες κατευθύνσεις… Είμαι αισιόδοξος. Πάντως θέλω να πω ότι ο Βύντρα είναι ο τύπος του ανθρώπου και του αθλητή που θέλουμε να έχουμε στον Παναθηναϊκό».

Για τον Σισέ: «Έχουμε πληροφορηθεί για την πρόθεση του και από τον ίδιο και από τα ΜΜΕ, βεβαίως υπάρχουν και διαφορετικές τοποθετήσεις. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα του συλλόγου. Κάθε σύλλογος κάνει τις επιλογές του για να αποφασίσει πόσα ακριβά συμβόλαια θα έχει. Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε χωρίς εκλογίκευση των δαπανών».

Δεν συμμερίζομαι την καταστροφολογία. Σε ότι αφορά στην πολυμετοχικότητα αυτή σταματάει όταν πωλούνται ή μεταβιβάζονται μετοχές και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags