15/03/11 - 23:31

Όλοι σε έναν… νοικοκυρεμένα!

Mια σειρά προτάσεων για το μέλλον της Football League 2 έδωσαν οι εκπρόσωποι 18 ομάδων που βρέθηκαν στην έκτακτη γενική συνέλευση της κατηγορίας, όπου πρότειναν τη δημιουργία ενός ομίλου με 20 ομάδες.

Όλοι σε έναν… νοικοκυρεμένα!
53.481views 0shares

Συνοπτικά οι προτάσεις:

1) Μείωση των ομάδων σε τρία χρόνια για να προκύψει, τελικά, ένας όμιλος των 20 ομάδων.

2) Τη σεζόν 2011-12 να υποβιβαστούν εννέα ομάδες από κάθε όμιλο και να προβιβαστούν πέντε από τη Δ' Εθνική, έτσι ώστε να υπάρξει πρωτάθλημα 23 ομάδων τη σεζόν 2012-13.

3) Εγγυημένος προϋπολογισμός για τις ομάδες που θα μετέχουν στην κατηγορία ύψους 100.000 ευρώ.

4) Το μετοχολόγιο κάθε ΠΑΕ να δίνεται στη διοργανώτρια αρχή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και να εξασφαλίζεται από πριν η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

5) Κάθε ομάδα θα δίνει στη διοργανώτρια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος τη λίστα των μελών που θα έχουν το δικαίωμα να κάθονται στον πάγκο και να κυκλοφορούν στα αποδυτήρια. Πρόθεση να μην μπορούν πρόεδροι ή μεγαλομέτοχοι να βρίσκονται στον πάγκο.

6) Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει γήπεδο τουλάχιστον 500 καθήμενων.

7) Να μην επιτρέπεται η συμμετοχή κοινοτικών παικτών στο πρωτάθλημα.

8) Κάθε ομάδα θα υποχρεούται να έχει 250 μέλη που θα δίνουν από 200 ευρώ το χρόνο, μέσω ενός λογαριασμού που θα ελέγχει η διοργανώτρια αρχή.

9) Προσαρμογή των μισθών των ποδοσφαιριστών στα επίπεδα των αντίστοιχων που ισχύουν πλέον στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

10) Συζήτηση με την ΕΠΟ για τον ορισμό διαιτητών από όμορους νομούς έτσι ώστε να είναι μικρότερο το εξοδολόγιο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ