Facebook Pixel Χωράει ο Τζιμπρίλ στην «εκλογίκευση»;
Life
| 2011-03-15 23:36:00

Χωράει ο Τζιμπρίλ στην «εκλογίκευση»;

Χωράει ο Τζιμπρίλ στην «εκλογίκευση»;

Ο Παναθηναϊκός βρίθει… προτάσεων και λύσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ο Γόντικας δεν μας είπε αν στην «εκλογίκευση των δαπανών» χωράει ο Σισέ…

Να ξανακάνουμε ένα rewind στις δηλώσεις του προεδρεύοντα αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον NOVA Sport FM, όταν ρωτήθηκε για τον Τζιμπρίλ Σισέ και για το αν θα παραμείνει στην ομάδα…

«Νομίζω ότι μία ευρύτερη πορεία εξορθολογισμού των δαπανών είναι αδύνατον να μην γίνει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κρίνουμε και ποιος είναι απαραίτητος στην ομάδα. Κάθε ομάδα αποφασίζει για το πόσα μεγάλα συμβόλαια μπορεί να έχει. Δεν είναι δυνατόν να μην κάνουμε μία εκλογίκευση δαπανών, αλλά από εκεί και πέρα θα λάβουμε υπόψη μας το ποιος είναι απαραίτητος στην ομάδα».

Τάδε έφη Γόντικας, χωρίς να μας… πει τίποτα! Προφανές είναι πως ο Σισέ είναι απαραίτητος στην ομάδα, δεν χρειαζόταν να το υπογραμμίσει δυο φορές.

Αυτό που δεν μπορούσε να εξηγήσει (και δεν ήθελε;) είναι το πώς «η ευρύτερη πορεία εξορθολογισμού των δαπανών» και η «εκλογίκευση δαπανών» θα συμβαδίσουν με την παραμονή του Τζιμπρίλ Σισέ στο Τριφύλλι…

Αν τελικά ο Γάλλος επιμείνει στην αρχική του απόφαση να φύγει το καλοκαίρι, προφανώς στον Παναθηναϊκό θα τον… τυλίξουν σε μια ωραία κορδέλα και θα τον βγάλουν προς πώληση.

Τα… δύσκολα θα αρχίσουν, αν ο Σισέ αποφασίσει να παραμείνει και στον Παναθηναϊκό συνεχίσουν να πορεύονται με προεδρεύοντες αντιπροέδρους, διοικούσες επιτροπές και –κυρίως- άδειες… τσέπες!

Σε αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» δεν θα χρειάζονται «εκλογίκευση δαπανών», αλλά… εκταμίευση χρημάτων, χρήματα τα οποία προς το παρόν με ευχολόγια δεν βρίσκονται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags