Facebook Pixel Ετοιμάζει τριπλό καψόνι ο Μανόλο
Life
| 2010-12-29 20:46:00

Ετοιμάζει τριπλό καψόνι ο Μανόλο

Ετοιμάζει τριπλό καψόνι ο Μανόλο

Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε την Τετάρτη ο Μανόλο Χιμενεθ στις προπονήσεις μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ, αφού από αύριο ο Ισπανός τεχνικός έχει προγραμματίσει τριπλή προπόνηση στα Σπάτα!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει μετά από αυτό που άκουσαν την Τετάρτη οι παίκτες της ΑΕΚ δια στόματος Μανόλο Χιμένεθ. Οι “κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την πενθήμερη αδεια που τους είχει δοθεί και μάλστα οι περισσότεροι φτάσανε στα Σπάτα δύο ώρες πριν το ραντεβού (17:00), προκειμένου να εγκαινιάσουν τα βάρη στο νέο γυμναστήριο.

Ο οίστρος τους όμως τους βγήκε... ξυνός αφού ο Μανόλο Χιμένεθ τους έκρυβε μία έκπληξη στο τέλος, ανακοινώνοντάς τους ότι την Πέμπτη θα κάνουν υπερωρία στα Σπάτα με τριπλή προπόνηση, στις 09:30, στις 12:00 και στις 17:00.

Φαίνεται μάλλον ότι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει άγριες διαθέσεις για τη νέα χρονιά και θέλει οι παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι και να μη χάσουν βαθμό στα γήπεδα...

Κατά τα άλλα η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετα τις γιορτές πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος απουσίαζε, καθώς θα ενσωματωθεί στην εθνική Αυστραλίας, ενόψει του Ασιατικού Κύπελλου. Όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών, παραμένουν τα γνωστά προβλήματα με τους Παναγιώτη Λαγό και Σάββα Γκέντσογλου. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο δεύτερος συνέχισε τη φυσιοθεραπεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags