Facebook Pixel Ψάξε, ψάξε δεν θα τον βρεις!
Life
| 2011-03-16 16:15:00

Ψάξε, ψάξε δεν θα τον βρεις!

Ψάξε, ψάξε δεν θα τον βρεις!

Δεν προκύπτουν σημαντικότερα επιπλέον στοιχεία από τις σημερινές καταθέσεις των Θωμαϊδη-Βασσάρα στον εισαγγελέα και πιθανότατα είναι άγνωστος και ο αποστολέας των CD.

Δε φαίνεται ότι έγινε ...σοφότερος ο εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, από τις σημερινές καταθέσεις των Θωμαϊδη και Βασσάρα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα όσα κατέθεσαν δεν προκύπτουν επιπλέον σημαντικότερα στοιχεία για τον εισαγγελέα

Την ίδια ώρα, κατά πληροφορίες, δεν έχει υπογραφή η ιδιόχειρη επιστολή του κομιστή που κατέθεσε ο Θωμαϊδης στον εισαγγελέα και δεν γνωρίζουμε αν ο γνωστός δημοσιογράφος ξέρει τον αποστολέα των CD και αν, φυσικά, τον κατονόμασε στον κ. Σιμιτζόγλου.

Το πιο πιθανό είναι να παραμένει άγνωστος ο αποστολέας των CD, που κατατέθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα και τα οποία είχαν σταλεί στην εκπομπή του «Blue Sky» την περασμένη Δευτέρα. 

Εξάλλου, ο κ. Θωμαϊδης ενδεχομένως να κατέθεσε σήμερα περισσότερα ηχογραφημένα κομμάτια από αυτά που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας από τον κ. Κούγια.

Επίσης, επιβεβαιώνεται από περισσότερες «πηγές» η πληροφορία που θέλει τον εισαγγελέα να καλεί δύο ακόμα μάρτυρες σε κατάθεση, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τα ονόματά τους.

Ακόμα, ο κ. Βασσάρας, που όπως σας γράψαμε δεν κατέθεσε "τρομερά στοιχεία" στον εισαγγελέα, γνωστοποίησε στην κατάθεσή του ότι θα κινηθεί νομικά κατά όσων σπίλωσαν το όνομά του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με ενδείξεις ο Αχιλλέας Μπέος είχε επικοινωνία με τον Δαλούκα μετά τον ορισμό του στο Άρης – Παναθηναϊκός, αλλά όχι απαραίτητα και πριν τον αγώνα.

Τέλος, δεν υπάρχει σύνδεση αυτή της υπόθεσης με την υπόθεση με τα ύποπτα παιχνίδια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags