16/03/11 - 20:36

Μόνο ένας Δικέφαλος θα… φτερουγίσει!

Τελικός πριν τον τελικό, μπορούσε να λείψει η bet-at-home.com; Όχι βέβαια! Η ζωή είναι παιχνίδι και τώρα το παιχνίδι μπαίνει στην πιο εντυπωσιακή του φάση… Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, αλλά μόνο ένας "δικέφαλος" μπορεί να φτερουγίσει προς τον τελικό. Νίκη των γηπεδούχων δίνει 2,10, η ισοπαλία 2,90 και νίκη των φιλοξενούμενων 3,20.

Μόνο ένας Δικέφαλος θα… φτερουγίσει!
58.984views 0shares

Η bet-at-home.com συνεχίζει κι έχει διαφορετικές επιλογές, για όλα τα γούστα, όπως για παράδειγμα αν θέλετε να παίξετε με Πλεονέκτημα / Handicap (0:1)το "1" αποφέρει 3,80, το "Χ" 3,60 και το "2" 1,60.

Ο Ολυμπιακός καλείται στον Βόλο να ανατρέψει το προβάδισμα που απέκτησε από το πρώτο μεταξύ τους ματς, ο Ατρόμητος και η bet-at-home.com "μετράει" αυτή την αναμέτρηση με 1,75 για νίκη των "ερυθρόλευκων", 3,10 για ισοπαλία και 4,20 για νίκη της ομάδας με το "αστέρι". Αν πάλι επιλέγετε το Under / Over (2.5) ο "άσσος" δίνει 1,55 και το "2" 2,20.

Φυσικά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές, για εκείνους που θέλουν να μπουν στο παιχνίδι. Πρώτο βήμα, να μπείτε στο επίσημο site της bet-at-home.com και σίγουρα θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Σχετικά με την bet at home.com:

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ