Facebook Pixel Μόνο ένας Δικέφαλος θα… φτερουγίσει!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-16 20:36:00

Μόνο ένας Δικέφαλος θα… φτερουγίσει!

Μόνο ένας Δικέφαλος θα… φτερουγίσει!

Τελικός πριν τον τελικό, μπορούσε να λείψει η bet-at-home.com; Όχι βέβαια! Η ζωή είναι παιχνίδι και τώρα το παιχνίδι μπαίνει στην πιο εντυπωσιακή του φάση… Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, αλλά μόνο ένας "δικέφαλος" μπορεί να φτερουγίσει προς τον τελικό. Νίκη των γηπεδούχων δίνει 2,10, η ισοπαλία 2,90 και νίκη των φιλοξενούμενων 3,20.

Η bet-at-home.com συνεχίζει κι έχει διαφορετικές επιλογές, για όλα τα γούστα, όπως για παράδειγμα αν θέλετε να παίξετε με Πλεονέκτημα / Handicap (0:1)το "1" αποφέρει 3,80, το "Χ" 3,60 και το "2" 1,60.

Ο Ολυμπιακός καλείται στον Βόλο να ανατρέψει το προβάδισμα που απέκτησε από το πρώτο μεταξύ τους ματς, ο Ατρόμητος και η bet-at-home.com "μετράει" αυτή την αναμέτρηση με 1,75 για νίκη των "ερυθρόλευκων", 3,10 για ισοπαλία και 4,20 για νίκη της ομάδας με το "αστέρι". Αν πάλι επιλέγετε το Under / Over (2.5) ο "άσσος" δίνει 1,55 και το "2" 2,20.

Φυσικά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές, για εκείνους που θέλουν να μπουν στο παιχνίδι. Πρώτο βήμα, να μπείτε στο επίσημο site της bet-at-home.com και σίγουρα θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Σχετικά με την bet at home.com:

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags