Facebook Pixel Ατρόμητη και στην… τρομοκρατία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-17 00:14:00

Ατρόμητη και στην… τρομοκρατία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατρόμητη και στην… τρομοκρατία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ δεν ...μάσησε ούτε από Τούμπα ούτε από πέτρες, φωτιές και διακοπές. Με γκολ του Δέλλα νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου (30/4).
 

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα επεισόδια στον φινάλε. Κάποιοι από τους οργανωμένους των γηπεδούχων έκαναν ντου στο 90’ και πήραν στο… κυνήγι τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων»,οι οποίοι έτρεξαν στην φυσούνα, με πέτρες και καπνογόνα. Τελικά, μετά από μία διακοπή15 λεπτών, το ματς άρχισε και πάλι, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ στα λίγα λεπτά που παίχτηκαν ακόμα.

Αξίζει πάντως να τονίσου, πως εκτός από την… έφοδο στο φινάλε, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πέταγαν διαρκώς αντικείμενα στα κόρνερ της ΑΕΚ, ενώ στην έναρξη είχαν ανάψει εκατοντάδες καπνογόνα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε κανένα… σπουδαίο παιχνίδι. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και ο ρυθμός κακός. Η ΑΕΚ ξεκίνησε κάπως καλύτερα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ γρήγορα ισορρόπησε. Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα αγχωμένες και το θέαμα κακό. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία σημειώθηκε στο 38’ για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Γκαρσία με μία εκπληκτική μπαλιά πίσω από τη μεσαία γραμμή έβγαλε τετ α τετ τον Ίβιτς, ωστόσο ο Σέρβος πλάσαρε απελπιστικά άουτ. Η «απάντηση» της Ένωσης ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Μπλάνκο έβγαλε τη σέντρα για τον αμαρκάριστο Σκόκο, όμως η κεφαλιά του Αργεντινού έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μόλις στο 48’ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! Από εκτέλεση φάουλ του Σκόκο έξω από την περιοχή, ο Δέλλας πήρε την κεφαλιά από πολύ κοντά και έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πλέον χρειάζονταν δύο τέρματα για να προκριθούν. Πολύ γρήγορα ο ΠΑΟΚ ανέκτησε την κυκλοφορία της μπάλας και επωφελούμενος από την οπισθοχώρηση των «κιτρινόμαυρων» κατάφερε να περιορίσει το παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έψαχναν με σέντρες τον Σαλπιγγίδη και τον Μουσλίμοβιτς, κάτι που διευκόλυνε το έργο των καλών Δέλλα και Ντιόπ.

Στο 64’ υπήρξε ένταση στο παιχνίδι, καθώς έγινε μία φάση που… σηκώνει συζήτηση. Ο Λυμπερόπουλος έκοψε τη μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής δεν του έδωσε την κίτρινη κάρτα, η οποία θα ήταν και η δεύτερη για τον Μεσσήνιο άσο. Στα τελευταία είκοσι λεπτά, ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά, ωστόσο δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη φάση μέχρι το 90΄, όταν έγινε το ντου των οπαδών.

Μετά την επιστροφή των ομάδων από την... έφοδο των οπαδών και τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της (σ.σ. μπορείτε να τα διαβάσετε στο live παρακάτω), οι δύο ομάδες έπαιξαν για δέκα δευτερόλεπτα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να παίρνει την πρόκριση.

Το live του sportdog

23.15 Επέστρεψε ο διαιτητής, παίξανε λένα λεπτό και το ματς τελείωσε.

- Η κατάσταση έχει ηρεμήσει και όλοι περιμένουν την απόφαση του διαιτητή. Πρόθεση και των δύο ομάδων είναι να συνεχιστεί το ματς

- Στις 23.00 οι παίκτες του ΠΑΟΚ χειροκροτάνε τον κόσμο, κάποιοι από την εξέδρα τους αποδοκιμάζουν, κάποιοι τους χειροκροτάνε.

-Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στη σέντρα και περιμένουν, την ώρα που κάποιοι "φίλαθλοι" είναι πίσω από το τέρμα και βρίζουν τον... αόρατο εχθρό!

-Οι φίλαθλοι έχουν φύγει από το χορτάρι, όμως αρκετοί βρίσκονται στο ταρτάν, αφού έχει ανοίξει μία πόρτα στην κερκίδα!

90' Ντου οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες αποχωρούν για τα αποδυτήρια. Κάποιος από τους φιλάθλους κάνει σπριντ έξω από το χορτάρι, φτάνει στη φυσούνα και πετάει ένα καπνογόνο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

86'
Κίτρινη κάρτα στον Γκερέιρο

82' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Καφές στην θέση του Μάκου

80' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φωτάκης πέρασε στην θέση του Βιτόλο

79' Κίτρινη κάρτα στον Μάκο για φάουλ στον Βιεϊρίνια

78' Από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, ο Βιεϊρίνια επιχειρεί το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ

72'
Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσουκαλάς στην θέση του Σνάουτσνερ

70' Κίτρινη κάρτα στον Λαγό για φάουλ στον Βιεϊρίνια

69' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουτσιανικούλης στην θέση του Ίβιτς

68' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Γκερέιρο πέρασε στην θέση του Λυμπερόπουλου

64' Ο ΠΑΟΚ ζητάει δεύτερη κίτρινη κάρτα σε χέρι του Λυμπερόπουλου, όμως τελικά τιμωρείται με κάρτα ο Μουσλίμοβιτς για διαμαρτυρία

56' Μικρή διακοπή ξανά στο ματς. Από καπνογόνο που έπεσε στο τέρμα του Σάχα, κάηκαν τα δίχτυα στην άκρη. Φωτιά πήρε και η φανέλα του Αργεντινού πορτιέρο, που τρύπησε.

53' Ωραία συνεργασία των Μουσλίμοβιτς και Βιεϊρίνια, ο τελευταίος έκανε και το σουτ μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε πολύ εύκολα ο Σάχα

48’ Γκολ για την ΑΕΚ. Εκτέλεση φάουλ του Σκόκο, ο Δέλλας αμαρκάριστος από κοντά με κεφαλιά «ψαράκι» στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Κακό θέαμα, από μία καλή ευκαιρία μετράει η κάθε ομάδα.

40' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ.
Ο Μπλάνκο βγάζει τη σέντρα, ο Σκόκο πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά από κοντά, όμως στέλνει τη μπάλα άουτ


39' Κίτρινη κάρτα στον Σκόκο για μακράρισμα στον Τσιρίλο, ενώ η μπάλα είχε βγει άουτ

38' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία με μία εκπληκτική μπαλιά πίσω από το κέντρο βγάζει τετ α τετ τον Ίβιτς, όμως αυτός πλασάρει απελπιστικά άουτ


32' Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Λαγός στην θέση του τραυματία Καράμπελα

29' Σουτ του Λυμπερόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Κοντρέρας και ο Κρέσιτς μπλοκάρει χωρις πρόβλημα

20' Κίτρινη κάρτα στον Λυμπερόπουλο για χτύπημα στον Βιτόλο

17' Ο Σαλπιγγίδης μπαίνει στην περιοχή, κάνει και το γύρισμα, όμως ο Σάχα πέφτει και μπλοκάρει

15' Καμία αξιόλογη φάση μέχρι στιγμής. Ιδιαίτερα αγχωμένες και οι δύο ομάδες

7' Μικρή διακοπή. Αντικείμενα στον Σκόκο που... προσπάθησε να εκτελέσει ένα κόρνερ

5' Χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα. Η ΑΕΚ πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Η ατμόσφαιρα καθάρισε, αλλά το γήπεδο... βράζει. Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

Με λίγα λεπτά καθυστέρηση
θα ξεκινήσει το παιχνίδι, αφού περιμένουμε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Πήρε... φωτιά η Τούμπα λίγο πριν τη σέντρα. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ άναψαν δεκάδες καπνογόνα και όχι μόνο στη θύρα των οργανωμένων!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος):Κρέσιτς, Σνάουτσερ (72' Τσουκαλάς), Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο (80' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης, Βιερίνια, Ίβιτς (69' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας (32' Λαγός), Δέλλας, Ματέος, Ντιόπ, Μίτσελ, Μάκος (82' Καφές), Μπλάνκο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (68' Γκερέιρο).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags